Форум ЖК Кришталевi джерела
Ви бажаєте відреагувати на цей пост? Створіть акаунт всього за кілька кліків або увійдіть на форум.
Форум ЖК Кришталевi джерела

Форум сусідів та інвесторів Житлового Комплексу Кришталевi джерела. Київ. Феофанія

ФорумФорум  Останні зображенняОстанні зображення  ПошукПошук  ЗареєструватисьЗареєструватись  ВхідВхід  
Шановні форумчани! Якщо Ви інвестор 2-ї черги, то після реєстрації рекомендую Вам "відмітитись" у топіку Знакомство с будущими соседями, після цього Ви будете додані до відповідної групи користувачів, що дозволить Вам отримувати доступ до тем, створених тільки для інвесторів. Сусідам 1-ї черги - сюди: Соседи 1-й очереди на форуме
Вхід
Ім'я користувача:
Пароль:
Запам'ятати мене з цього комп'ютера: 
:: Я забув пароль
Пошук

Результати пошуку:

Rechercher Розширений пошук
Хмара посилань
Останні теми
» Покупка iPhone
Платне користування парковкою на території другої черги - Сторінка 4 EmptyСб 07 Лист 2020, 13:43 автор iuska55

» Зарядка идет, но ноутбук не заряжается
Платне користування парковкою на території другої черги - Сторінка 4 EmptyНд 01 Лист 2020, 16:40 автор Samanta

» Дизайн интерьера
Платне користування парковкою на території другої черги - Сторінка 4 EmptyЧт 20 Лют 2020, 19:04 автор Samanta

» КУХНИ, ШКАФЫ КУПЕ НА ЗАКАЗ ОТ ПРОИЗВОДИТЕЛЯ
Платне користування парковкою на території другої черги - Сторінка 4 EmptyСр 15 Січ 2020, 16:54 автор Ваш Мебельщик

» Бетонные лестницы
Платне користування парковкою на території другої черги - Сторінка 4 EmptyСр 15 Січ 2020, 11:52 автор mirstupenek

» Мебель под заказ!
Платне користування парковкою на території другої черги - Сторінка 4 EmptyСб 04 Січ 2020, 12:50 автор Const

» Детская зимняя куртка
Платне користування парковкою на території другої черги - Сторінка 4 EmptyСб 21 Груд 2019, 20:30 автор Golden

» КОРПУСНАЯ МЕБЕЛЬ на заказ (кухни, шкафы, прихожие)
Платне користування парковкою на території другої черги - Сторінка 4 EmptyВт 17 Груд 2019, 16:28 автор Ваш Мебельщик

» Туры в риксос шарм эль шейх
Платне користування парковкою на території другої черги - Сторінка 4 EmptyПн 09 Груд 2019, 19:58 автор Samanta

Платне користування парковкою на території другої черги

Перейти донизу 
+19
rusa15
Youliya8888
tommy_
tjishot
IriSha
valentina0405
yasha0804
dmidob
Vilira
Сергій
investor110
Chiw
sanuk
metrolog
lis
Vitaliy80008
Valgus
Hawker
drug123
23 користувачів
Перейти до сторінки : Попередній  1, 2, 3, 4
АвторПовідомлення
Vitaliy80008
Club Member
Club Member

Дата реєстрації : 24.08.2015

Платне користування парковкою на території другої черги - Сторінка 4 Empty
ПовідомленняТема: Новшество на воротах.   Платне користування парковкою на території другої черги - Сторінка 4 EmptyЧт 24 Вер 2015, 17:48

Платне користування парковкою на території другої черги - Сторінка 4 A636b49a04dc06693082effe02a44b035541722f9b9600d26d1404431bf6ad6f_240Платне користування парковкою на території другої черги - Сторінка 4 I

Это скорее всего сканер для учета заезда/выезда (24.09.15)

Останній раз редагувалося: Vitaliy80008 (Чт 24 Вер 2015, 17:51), всього регувалося 1 раз(-и)
Повернутися до початку Перейти донизу
Vitaliy80008
Club Member
Club Member
Vitaliy80008

Репутація : 23

ПовідомленняТема: Re: Платне користування парковкою на території другої черги   Платне користування парковкою на території другої черги - Сторінка 4 EmptyЧт 24 Вер 2015, 17:50

Платне користування парковкою на території другої черги - Сторінка 4 2910c828706c719f3262e6526d5382f3ae0e7d11ef009f801a07ebbe49ee9a0a_240Платне користування парковкою на території другої черги - Сторінка 4 I
lis
Club Member
Club Member
lis

Репутація : 52
Дата реєстрації : 25.08.2015

ПовідомленняТема: Re: Платне користування парковкою на території другої черги   Платне користування парковкою на території другої черги - Сторінка 4 EmptyЧт 24 Вер 2015, 22:09

Vitaliy80008 пише:
Платне користування парковкою на території другої черги - Сторінка 4 2910c828706c719f3262e6526d5382f3ae0e7d11ef009f801a07ebbe49ee9a0a_240Платне користування парковкою на території другої черги - Сторінка 4 I

уже поставить умный шлагбаум успели или это другое?
Vitaliy80008
Club Member
Club Member
Vitaliy80008

Репутація : 23

ПовідомленняТема: Re: Платне користування парковкою на території другої черги   Платне користування парковкою на території другої черги - Сторінка 4 EmptyЧт 24 Вер 2015, 22:49

Успели. Спешат.
lis
Club Member
Club Member
lis

ПовідомленняТема: Re: Платне користування парковкою на території другої черги   Платне користування парковкою на території другої черги - Сторінка 4 EmptyПт 25 Вер 2015, 08:44

блин, они мне грозились к октябрю его поставить. хоть в чем-то сроки не сорвали, в отличии от всех остальных работ
kagal

Репутація : 0
Дата реєстрації : 28.09.2015

ПовідомленняТема: Re: Платне користування парковкою на території другої черги   Платне користування парковкою на території другої черги - Сторінка 4 EmptyПн 28 Вер 2015, 22:59

Начитался постов уже пропало желание ехать завтра туда подписывать договор и ключи заберать.
Правильно ли я понимаю, что после подписания акта приёма-передачи уже начинают начислять кварт плату и все остальное? Я пока в квартире делать ничего не планирую какое-то время, дом №6. Мне можно по сути и не ехать сейчас и не подписывать с ними акты и договора?
drug123
Club Member
Club Member
drug123

Репутація : 58

ПовідомленняТема: Re: Платне користування парковкою на території другої черги   Платне користування парковкою на території другої черги - Сторінка 4 EmptyПн 28 Вер 2015, 23:12

kagal пише:
Начитался постов уже пропало желание ехать завтра туда подписывать договор и ключи заберать.
Правильно ли я понимаю, что после подписания акта приёма-передачи уже начинают начислять кварт плату и все остальное? Я пока в квартире делать ничего не планирую какое-то время, дом №6. Мне можно по сути и не ехать сейчас и не подписывать с ними акты и договора?
За Правилами ФФБ, поки вам не видали на руки Акт прийому-передачі, ніякої відповідальності за договором у вас не виникає. От як вже отримаєте - тоді мусите на протязі 15 днів оглянути і повернути.
Зараз ЖЕК намагається змусити всіх підписувати свій кабальний договір на обслуговування, вмотивовуючи це тим, що інакше не дадуть ключів. Після пітписання з ними договору ви вже муситиме платить їм комуналку.
Ми (ініціативна група) завтра їдемо оголошувати ім нашу незгоду з цією практикою.
kagal

Репутація : 0

ПовідомленняТема: Re: Платне користування парковкою на території другої черги   Платне користування парковкою на території другої черги - Сторінка 4 EmptyПн 28 Вер 2015, 23:25

drug123 пише:
kagal пише:
За Правилами ФФБ, поки вам не видали на руки Акт прийому-передачі, ніякої відповідальності за договором у вас не виникає. От як вже отримаєте - тоді мусите на протязі 15 днів оглянути і повернути.
Зараз ЖЕК намагається змусити всіх підписувати свій кабальний договір на обслуговування, вмотивовуючи це тим, що інакше не дадуть ключів. Після пітписання з ними договору ви вже муситиме платить їм комуналку.
Ми (ініціативна група) завтра їдемо оголошувати ім нашу незгоду з цією практикою.

В котором часу?
drug123
Club Member
Club Member
drug123

ПовідомленняТема: Re: Платне користування парковкою на території другої черги   Платне користування парковкою на території другої черги - Сторінка 4 EmptyПн 28 Вер 2015, 23:58

Зранку з самого.
Сергій
Club Member
Club Member
Сергій

Репутація : 3

ПовідомленняТема: Re: Платне користування парковкою на території другої черги   Платне користування парковкою на території другої черги - Сторінка 4 EmptyПт 30 Жовт 2015, 16:12

Yuliya_Ya пише:
Инна разъяснила, что плата за парковку будет взыматься исключительно с тех вартир, у которых есть машина. Кроме того, это оплата за парковку, которая строится за 5м домом.

Чи правильно я розумію Ваші слова...що на території буде окрема платна парковка за 5-им будинком.
Shocked
Це щось нове?
metrolog
Club Member
Club Member
metrolog

Репутація : 43
Дата реєстрації : 14.08.2015

ПовідомленняТема: Re: Платне користування парковкою на території другої черги   Платне користування парковкою на території другої черги - Сторінка 4 EmptyПт 30 Жовт 2015, 16:20

а как СКД разберет где машина стоит под домом или на парковке за 5 домом?))
Yuliya_Ya
Club Member
Club Member
Yuliya_Ya

Репутація : 2

ПовідомленняТема: Re: Платне користування парковкою на території другої черги   Платне користування парковкою на території другої черги - Сторінка 4 EmptyПт 30 Жовт 2015, 16:21

Сергій пише:
Yuliya_Ya пише:
Инна разъяснила, что плата за парковку будет взыматься исключительно с тех вартир, у которых есть машина. Кроме того, это оплата за парковку, которая строится за 5м домом.

Чи правильно я розумію Ваші слова...що на території буде окрема платна парковка за 5-им будинком.
Shocked
Це щось нове?
так, Сергію, так нам сказала пані Інна під час огляду нашої квартири. Ми оглядали нашу кухню, з якої видно двір, заговорили про парковку, і вона чітко вказала, на територію за 5м будинком, де буде парковка, за яку братимуть оту саму плату з власників авто в 300 грн. (я не уточнила, нажаль, чи це додаткова парковка, щоб усім власникам автівок вистачило, чи ні, оскільки у мене особисто авто немає. Мене зокрема цікавило, що я в такому разі нічого платити не буду і на тому я задовольнилася.)
Yuliya_Ya
Club Member
Club Member
Yuliya_Ya

ПовідомленняТема: Платне користування парковкою на території другої черги   Платне користування парковкою на території другої черги - Сторінка 4 EmptyПт 30 Жовт 2015, 16:23

metrolog пише:
а как СКД разберет где машина стоит под домом или на парковке за 5 домом?))
вот это уже меня меньше всего интересовало, уж простите, не подумала выяснять: машины нет, некоторые проблемы отпрадают... и то хорошо...
lis
Club Member
Club Member
lis

ПовідомленняТема: Re: Платне користування парковкою на території другої черги   Платне користування парковкою на території другої черги - Сторінка 4 EmptyСб 07 Лист 2015, 18:06

был сегодня в отделе продаж. спрашивал про платную парковку. ни о какой платной парковке за 5 домом речи нет, ибо ее самой там нет и не будет. во всяком случае, ОП про ее существование не знает. речь здесь о въезде на территорию. причем, как я понял, никто еще толком не знает как оно будет работать и будет ли оно вообще работать. что мне сегодня изложили:
въезд/выезд на территорию в течении дня для жильцов будет неограниченным. есть у тебя магнитка или нет - не важно. въезжаешь и выезжаешь беспрепятственно. а вот на ночь на территории комплекса, даже около своего подъезда, можно будет оставлять машины только тем, кто оплатил магнитку.
меня такое очень улыбнуло, на вопрос, а если не оплативший человек просто бросит днем свою машину во дворе и уйдет спать, мне ответили, что охрана должна будет водителей таких машин вечером просить покинуть территорию. бу-га-га. так все вышли и покинули. короче, внедрить фигню и попортить людям нервы - это у них за положняк, а вот как это будет работать и будет ли - никто вопросом не задается.

зы.
чтобы не писать в отдельных темах еще пару пунктов:
1) отопление в 6 и 7 ОП обещают через неделю-две. заодно проверим погрешность отдела продаж))))
2) право собственности обещают сразу после выдачи прав по первой очереди. но учитывая, что там как-то медленно это все происходит - думаю придется потерпеть
kroshsh

kroshsh

Репутація : 4
Дата реєстрації : 28.08.2015

ПовідомленняТема: Re: Платне користування парковкою на території другої черги   Платне користування парковкою на території другої черги - Сторінка 4 EmptyСб 07 Лист 2015, 18:40

lis пише:
был сегодня в отделе продаж. спрашивал про платную парковку. ни о какой платной парковке за 5 домом речи нет, ибо ее самой там нет и не будет. во всяком случае, ОП про ее существование не знает. речь здесь о въезде на территорию. причем, как я понял, никто еще толком не знает как оно будет работать и будет ли оно вообще работать. что мне сегодня изложили:
въезд/выезд на территорию в течении дня для жильцов будет неограниченным. есть у тебя магнитка или нет - не важно. въезжаешь и выезжаешь беспрепятственно. а вот на ночь на территории комплекса, даже около своего подъезда, можно будет оставлять машины только тем, кто оплатил магнитку.
меня такое очень улыбнуло, на вопрос, а если не оплативший человек просто бросит днем свою машину во дворе и уйдет спать, мне ответили, что охрана должна будет водителей таких машин вечером просить покинуть территорию. бу-га-га. так все вышли и покинули. короче, внедрить фигню и попортить людям нервы - это у них за положняк, а вот как это будет работать и будет ли - никто вопросом не задается.

зы.
чтобы не писать в отдельных темах еще пару пунктов:
1) отопление в 6 и 7 ОП обещают через неделю-две. заодно проверим погрешность отдела продаж))))
2) право собственности обещают сразу после выдачи прав по первой очереди. но учитывая, что там как-то медленно это все происходит - думаю придется потерпеть
Игорь, я чувствую, что у нашего застройщика продажи идут не очень, поэтому он и не спешит с правами собственности, чтобы не создавать себе конкурентов. Ведь после получения прав собственности какое-то количество квартир неизбежно "уходит" на вторичный рынок. Верно?
lis
Club Member
Club Member
lis

ПовідомленняТема: Re: Платне користування парковкою на території другої черги   Платне користування парковкою на території другої черги - Сторінка 4 EmptyСб 07 Лист 2015, 18:48

kroshsh пише:

Игорь, я чувствую, что у нашего застройщика продажи идут не очень, поэтому он и не спешит с правами собственности, чтобы не создавать себе конкурентов. Ведь после получения прав собственности какое-то количество квартир неизбежно "уходит" на вторичный рынок. Верно?
думаю дело не в этой конкуренции. квартиры на вторичном рынке с правами собственности будут стоить соответственно. да и застройщик на квартиры с документами сразу цены взвинтит. а на счет продаж.... сегодня, пока писал заявление на коморку, через ОП прошло 5 или 6 пар-покупателей за пол часа. одни залог за квартиру даже оставили. так что не думаю, что продажи очень слабые.
investor110

Репутація : 17
Дата реєстрації : 14.09.2015

ПовідомленняТема: Re: Платне користування парковкою на території другої черги   Платне користування парковкою на території другої черги - Сторінка 4 EmptyСб 07 Лист 2015, 23:47

Учитывая количество переселенцев в Киеве и то, что в Киев едут не самые бедные из них, то проблем с продажей жилья нет, особенно бюлжетного, вроде того, что в нашем ЖК.
kroshsh

kroshsh

ПовідомленняТема: Re: Платне користування парковкою на території другої черги   Платне користування парковкою на території другої черги - Сторінка 4 EmptyНд 08 Лист 2015, 12:13

investor110 пише:
Учитывая количество переселенцев в Киеве и то, что в Киев едут не самые бедные из них, то проблем с продажей жилья нет, особенно бюлжетного, вроде того, что в нашем ЖК.
Уважаемый инвестор110, можете сказать, каков на данное время процент заселения домов жильцами первой очереди? Есть такая информация?
У нас, во второй очереди, на данный момент, если я не ошибаюсь, всего 1020 квартир (96+96+108+162+162+108+108+72+108).
Участников обоих форумов наберется человек 150. Не участвующих в форумах пусть будет столько же. Всего получается около 30 процентов продаж. Даже если не участвующих взять в два раза больше участвующих, то все равно получаем продаж меньше половины. Маловато для бюджетного жилья, согласитесь. Это при том, что стройке уже больше 2-х лет. А по большому счету я с Вами согласен, что в Киеве нет проблем с продажей жилья, но я бы уточнил, что нет проблем с продажей "готового" жилья, Т. е., чтобы продать жилье, его, как ни странно, нужно все-таки сначала построить)))))
kroshsh

kroshsh

ПовідомленняТема: Re: Платне користування парковкою на території другої черги   Платне користування парковкою на території другої черги - Сторінка 4 EmptyНд 08 Лист 2015, 12:14

lis пише:
kroshsh пише:

думаю дело не в этой конкуренции. квартиры на вторичном рынке с правами собственности будут стоить соответственно. да и застройщик на квартиры с документами сразу цены взвинтит. а на счет продаж.... сегодня, пока писал заявление на коморку, через ОП прошло 5 или 6 пар-покупателей за пол часа. одни залог за квартиру даже оставили. так что не думаю, что продажи очень слабые.
Игорь, хочется верить, что у них хорошо покупают!
investor110

Репутація : 17
Дата реєстрації : 14.09.2015

ПовідомленняТема: Re: Платне користування парковкою на території другої черги   Платне користування парковкою на території другої черги - Сторінка 4 EmptyНд 08 Лист 2015, 14:01

По заселению точных данных у меня нет, а по наблюдениям почти все, кроме некоторых квартир на 1-м и верхних этажах - они на перепродажу. Но квартиры были все проданы еще в прошлом году.
Сергій
Club Member
Club Member
Сергій

Репутація : 3

ПовідомленняТема: Re: Платне користування парковкою на території другої черги   Платне користування парковкою на території другої черги - Сторінка 4 EmptyНд 08 Лист 2015, 14:33

kroshsh пише:
investor110 пише:
Уважаемый инвестор110, можете сказать, каков на данное время процент заселения домов жильцами первой очереди? Есть такая информация?
У нас, во второй очереди, на данный момент, если я не ошибаюсь, всего 1020 квартир (96+96+108+162+162+108+108+72+108).
Участников обоих форумов наберется человек 150. Не участвующих в форумах пусть будет столько же. Всего получается около 30 процентов продаж. Даже если не участвующих взять в два раза больше участвующих, то все равно получаем продаж меньше половины. Маловато для бюджетного жилья, согласитесь. Это при том, что стройке уже больше 2-х лет. А по большому счету я с Вами согласен, что в Киеве нет проблем с продажей жилья, но я бы уточнил, что нет проблем с продажей "готового" жилья, Т. е., чтобы продать жилье, его, как ни странно, нужно все-таки сначала построить)))))

Ще один будинок пропустили. Будинків всього 10. А, правда ж в одному немає продажів.

Ну кількість зареєстрованих на форумі - не показник.
yura_
Club Member
Club Member

Дата реєстрації : 09.10.2015

ПовідомленняТема: Re: Платне користування парковкою на території другої черги   Платне користування парковкою на території другої черги - Сторінка 4 EmptyЧт 12 Лист 2015, 14:48

Вот какой подарок им может быть от Антимонопольного комитета, нужно только этим заняться http://www.amc.gov.ua/amku/control/kyiv/uk/publish/article/82480
drug123
Club Member
Club Member
drug123

ПовідомленняТема: Re: Платне користування парковкою на території другої черги   Платне користування парковкою на території другої черги - Сторінка 4 EmptyЧт 12 Лист 2015, 16:51

yura_ пише:
Вот какой подарок им может быть от Антимонопольного комитета, нужно только этим заняться http://www.amc.gov.ua/amku/control/kyiv/uk/publish/article/82480
Фантастично! Дуже дякую!!!
Спонсорований контент

ПовідомленняТема: Re: Платне користування парковкою на території другої черги   Платне користування парковкою на території другої черги - Сторінка 4 Empty

Платне користування парковкою на території другої черги
Повернутися до початку 
Сторінка 4 з 4Перейти до сторінки : Попередній  1, 2, 3, 4
 Схожі теми
-
» Сусіди 3-ї черги
» Плата за автомобіль на території-здирництво чи структуризація

Права доступу до цього форумуВи не можете відповідати на теми у цьому форумі
Форум ЖК Кришталевi джерела :: Загальний :: 2-а черга-
Перейти до: