Шановні форумчани! Якщо Ви інвестор 2-ї черги, то після реєстрації рекомендую Вам "відмітитись" у топіку Знакомство с будущими соседями, після цього Ви будете додані до відповідної групи користувачів, що дозволить Вам отримувати доступ до тем, створених тільки для інвесторів. Сусідам 1-ї черги - сюди: Соседи 1-й очереди на форуме
Тема: Re: Платне користування парковкою на території другої черги Вт 15 Вер 2015, 20:59
У них будет выбор либо вручать ключи и получать все оплаты кроме парковки, либо не вручать ключи и не получать никаких оплат
metrolog Club Member
Повідомлень : 401 Репутація : 43 Дата реєстрації : 14.08.2015 Звідки : Киев
Тема: Re: Платне користування парковкою на території другої черги Вт 15 Вер 2015, 21:19
как бы быстро я не хотел заселится в новую квартиру, но такой договор где будет прописана платная парковка я не подпишу, ни под каким соусом. начинаю искать юристов, которые могут подсказать в каком направлении двигаться дальше
Vilira Club Member
Повідомлень : 79 Репутація : 22 Дата реєстрації : 25.08.2015 Звідки : Киев
Тема: Re: Платне користування парковкою на території другої черги Вт 15 Вер 2015, 21:33
Chiw пише:
У них будет выбор либо вручать ключи и получать все оплаты кроме парковки, либо не вручать ключи и не получать никаких оплат
Договор о покупке квартиры (инвестировании, переуступке, не важно) не с ЖЭКом, поэтому они вам НЕ МОГУТ отказать в выдаче ключей. Читайте свой договор
Chiw Club Member
Тема: Re: Платне користування парковкою на території другої черги Вт 15 Вер 2015, 21:40
investor110 пише:
.... з цим усім зайти до Київських відділень служби захисту прав споживачів та АМКУ зі скаргою на несправедливі умови договору, нечесну підприємницьку практику і зловживання. Але є ймовірність, що тоді ключі від квартири ви не скоро отримаєте.
@Vilira Я вот что комментировал. Естественно ключи не выдать они не могут, но будут пытаться впарить подобные ненужные "услуги" под разными предлогами
dmidob Club Member
Тема: Re: Платне користування парковкою на території другої черги Вт 15 Вер 2015, 21:42
Ключи они Вам выдадут,а вот воду, газ и свет не дадут. Как в "бриллиантовой руке" про лотерейные билетики - "не будут брать - отключим воду".
Vilira Club Member
Тема: Re: Платне користування парковкою на території другої черги Вт 15 Вер 2015, 21:44
dmidob пише:
Ключи они Вам выдадут,а вот воду, газ и свет не дадут. Как в "бриллиантовой руке" про лотерейные билетики - "не будут брать - отключим воду".
Тоже не смогут
dmidob Club Member
Тема: Re: Платне користування парковкою на території другої черги Вт 15 Вер 2015, 21:48
Vilira пише:
dmidob пише:
Тоже не смогут
Обоснуйте. Как раз ЖЕК и отвечает за все комуникации. Либо через них с принятием кабальной услуги по парковке, лио напрямую с поставщиками (киевгаз, киеввода и киевсвет) с прокладкой своей комуникации
Vilira Club Member
Тема: Re: Платне користування парковкою на території другої черги Вт 15 Вер 2015, 21:57
dmidob пише:
Vilira пише:
dmidob пише:
Тоже не смогут
Обоснуйте. Как раз ЖЕК и отвечает за все комуникации. Либо через них с принятием кабальной услуги по парковке, лио напрямую с поставщиками (киевгаз, киеввода и киевсвет) с прокладкой своей комуникации
Поймите, что ЖЭК - это компания, которой передана в управление общая собственность совладельцев. А не наоборот. Коммуникации не ЖЭКа, а собственность компаний по предоставлению услуг (Киевгаза, киевсвета и т.д., с которыми будут заключаться отдельные договора)
investor110
Повідомлень : 91 Репутація : 17 Дата реєстрації : 14.09.2015 Звідки : Kyiv
Тема: Re: Платне користування парковкою на території другої черги Вт 15 Вер 2015, 22:17
Vilira пише:
Chiw пише:
Договор о покупке квартиры (инвестировании, переуступке, не важно) не с ЖЭКом, поэтому они вам НЕ МОГУТ отказать в выдаче ключей. Читайте свой договор
Для ЖЭКа нет ничего невозможного, даже если он не прав В Правилах ФФБ есть пункт, что инвестор обязан заключить договор о предоставлении услуг на эксплуатацию, охрану и обслуживание Объекта инвестирования за 10 дней до получения Свидетельства о праве собственности. Т.е. формально инвестор имеет право ничего не подписывать аж до момента получения документов на квартиру, но за это право вам придется побороться.
Vitaliy80008 Club Member
Повідомлень : 72 Репутація : 23 Дата реєстрації : 24.08.2015 Звідки : KIEV
Тема: Re: Платне користування парковкою на території другої черги Вт 15 Вер 2015, 23:41
А разве наличие ключей от китайской двери обязывает по закону меня платить за жилье, на которое у меня нет документов?
investor110
Повідомлень : 91 Репутація : 17 Дата реєстрації : 14.09.2015 Звідки : Kyiv
Тема: Re: Платне користування парковкою на території другої черги Чт 17 Вер 2015, 19:39
Вручение ключей это больше символ, вам их вручат после подписания акта приема-передачи, до которого может быть устранение недостатков. Этот акт означает, что застройщик выполнил свои строительные обязательства. После этого вас заносят в список на получение док-ов на право собственности.
drug123 Club Member
Тема: Re: Платне користування парковкою на території другої черги Вт 22 Вер 2015, 12:23
Шановні сусіди, я накидав текст звернення до ЖЕКу: https://docs.google.com/document/d/1_B0UGeFkKEFQT1gs1JbFkxksbvcKP5KLfhWWrGENq5U/edit?usp=docslist_api
Тепер його потрібно підписати. На мій погляд, в нас є два варіанти. Перший - це збиратися разом на вихідних, і підписуватися руками, або ж зробити це електронною поштою. Від нас не вимагається обов'язково фізично підписуватися, але в будь-якому разі краще вказувати ПІБ (підписант договору інвестування), номер будинку/квартири та телефон. Підписування мейлом суттєво прискорить процес, на мою думку. Я потім ваші листи роздрукую, підпишу сам і постараюся доїхати до ЖЕКа вже на цьому тижні. Яка ваша думка щодо підписання поштою? Якщо хоча б 10 чоловік будуть згодні і скажуть тут це, я підготую шаблон листа.
Vilira Club Member
Тема: Re: Платне користування парковкою на території другої черги Вт 22 Вер 2015, 12:30
drug123 пише:
Шановні сусіди, я накидав текст звернення до ЖЕКу: https://docs.google.com/document/d/1_B0UGeFkKEFQT1gs1JbFkxksbvcKP5KLfhWWrGENq5U/edit?usp=docslist_api
Тепер його потрібно підписати. На мій погляд, в нас є два варіанти. Перший - це збиратися разом на вихідних, і підписуватися руками, або ж зробити це електронною поштою. Від нас не вимагається обов'язково фізично підписуватися, але в будь-якому разі краще вказувати ПІБ (підписант договору інвестування), номер будинку/квартири та телефон. Підписування мейлом суттєво прискорить процес, на мою думку. Я потім ваші листи роздрукую, підпишу сам і постараюся доїхати до ЖЕКа вже на цьому тижні. Яка ваша думка щодо підписання поштою? Якщо хоча б 10 чоловік будуть згодні і скажуть тут це, я підготую шаблон листа.
Я за підписи власноруч. Якщо надалі будуть необхідні ці документи, краще заздалегідь робити по формі. Тут ще потрібно доопопрацювати. Якщо до завтра є час, я сможу завтра підправити. Але сьогодні маю багато роботи.
Chiw Club Member
Тема: Re: Платне користування парковкою на території другої черги Вт 22 Вер 2015, 12:37
Супер. Ми згодні. Влаштовуть обидва варіанти підписання. І так як живемо поряд, то зможемо і роздрукувати і в ЖЕК передати в будь-який час. Декілька сусідів також живут тут поряд, і їх підписи можу зібрати "вживу", звичайно що за їхньої згоди
Vilira Club Member
Тема: Re: Платне користування парковкою на території другої черги Вт 22 Вер 2015, 12:39
Зворотня адреса обов"язково!
yasha0804 Club Member
Тема: Re: Платне користування парковкою на території другої черги Вт 22 Вер 2015, 12:46
drug123 пише:
Привет. Я поддержу. Но думаю так же лучше собраться и всем подписать "вживую" письмо. На этих выходных не будет встречи соседей возле ЖК?
drug123 Club Member
Тема: Re: Платне користування парковкою на території другої черги Вт 22 Вер 2015, 12:55
Vilira пише:
Я за підписи власноруч. Якщо надалі будуть необхідні ці документи, краще заздалегідь робити по формі. Тут ще потрібно доопопрацювати. Якщо до завтра є час, я сможу завтра підправити. Але сьогодні маю багато роботи.
Я перепрошую, але не дуже розумію, про яку необхідність в документах йде мова, і про яку форму йде мова? Можете пояснити? Щодо зворотньої адреси - при колективному зверненні в ній немає сенсу, достатньо вказати спосіб зв'язку з підписантом, тостатньо номеру мобільного телефону. Ми ж не в суд чи прокуратуру звертаємося, а в ЖЕК повідомляємо про нашу позицію. За правки буду вдячний, але я б волів не затягувати процес, а зробити все якомога швидше, щоб не було потім "ой, а ми не знали". Підписи фізичні за необхідності і потім зібрати можна.
Vitaliy80008 Club Member
Повідомлень : 72 Репутація : 23 Дата реєстрації : 24.08.2015 Звідки : KIEV
Тема: Re: Платне користування парковкою на території другої черги Вт 22 Вер 2015, 13:00
GOOD JOB!! Але Ярослав, як на мене, тут недостатьно посиланнь, що ми десь почули та нам десь сказали... от ми і жалкуємось на чутки. Було б добре, щоб хтось надав, з уже прийнятих квартир, договір на таку послугу або додаток до основного з детальним описом послуги та її вартістю. Що до посиланнь до закону, можна ще добавити про право на вільне пересування. Якби і нічого страшного, але чому хтось має фіксувати скільки раз на день я приїхав до власного дому та виїхав з дому. Задача охорони не пустити чужу машину на подвір*я, а не фіксувати переміщення мешканців. Та останнє: якщо в мене 2 машини, і я можу приїхати на ніч на любій з них, або просто мене хтось привезе та захоче зайти на каву піздно ввечорі - мені потрібно це передбачити та заяву написати за декілька днів вказавши номери машини можливого гостя? Вважаю, що для багатьох ця система буде не просто непотрібною, але й в край незручною.
dmidob Club Member
Тема: Re: Платне користування парковкою на території другої черги Вт 22 Вер 2015, 13:04
Господа, я с 3-его дома. Всячески против этой кабалы с платной парковкой. Имеет ли мне и таким же инвесторам, которым еще ждать и ждать, подписываться под этим письмом? Я всеми руками за - но как бы это не сыграло против.
Vilira Club Member
Тема: Re: Платне користування парковкою на території другої черги Вт 22 Вер 2015, 13:06
drug123 пише:
Я перепрошую, але не дуже розумію, про яку необхідність в документах йде мова, і про яку форму йде мова? Можете пояснити? Щодо зворотньої адреси - при колективному зверненні в ній немає сенсу, достатньо вказати спосіб зв'язку з підписантом, тостатньо номеру мобільного телефону. Ми ж не в суд чи прокуратуру звертаємося, а в ЖЕК повідомляємо про нашу позицію. За правки буду вдячний, але я б волів не затягувати процес, а зробити все якомога швидше, щоб не було потім "ой, а ми не знали". Підписи фізичні за необхідності і потім зібрати можна.
Це моя порада, ви можете нею скористатись, чи не скористатись. Я завжди раджу документи готувати з розрахунком, що питання одразу не вирішиться і ці документи, можливо, знадобляться при зверненнях і до держ. органів. Тому, потрібно дотримуватись форм звернень, визначених законодавством.
metrolog Club Member
Тема: Re: Платне користування парковкою на території другої черги Вт 22 Вер 2015, 13:09
Готов подписать и так и так, но считаю что необходима встреча в субботу, на которой в живую подпишут все желающие. До субботы можем вносить правки и дополнения в данный документ. И уже в понедельник завести в ЖЭК
Hawker Admin
Повідомлень : 623 Репутація : 86 Дата реєстрації : 12.05.2015 Звідки : Київ
Тема: Re: Платне користування парковкою на території другої черги Вт 22 Вер 2015, 13:11
Нужна "новая" тема про встречу. в названии указать дату встречи сразу
и повестку первом сообщении: - звернення - знакомство дополнительное - совместное фото - кофе/печеньки
metrolog Club Member
Тема: Re: Платне користування парковкою на території другої черги Вт 22 Вер 2015, 13:41
Ярослав добавь пожалуйста в шапку 2 адресата 1. Прайм 2. Гидроинжбуд Может еще АМКУ приплести каким-то боком?
valentina0405 Club Member
Повідомлень : 51 Репутація : 2 Дата реєстрації : 27.08.2015 Звідки : Київ
Тема: Re: Платне користування парковкою на території другої черги Вт 22 Вер 2015, 13:46
Я поддерживаю. Если встреча будет в субботу, то мы подъедем и подпишем.
yasha0804 Club Member
Тема: Re: Платне користування парковкою на території другої черги Вт 22 Вер 2015, 13:47
valentina0405 пише:
Я поддерживаю. Если встреча будет в субботу, то мы подъедем и подпишем.
Я тоже смогу подъехать.
lis Club Member
Тема: Re: Платне користування парковкою на території другої черги Вт 22 Вер 2015, 13:52
+1 за обращение в жек. пока могу подписать только по почте. как вариант, могу прислать скан написанного от руки ФИО, номера дома/квартиры, телефона, подписи. при распечатке просто вставите в шаблон вырезанное изображение.
Спонсорований контент
Тема: Re: Платне користування парковкою на території другої черги
Платне користування парковкою на території другої черги