Шановні форумчани! Якщо Ви інвестор 2-ї черги, то після реєстрації рекомендую Вам "відмітитись" у топіку Знакомство с будущими соседями, після цього Ви будете додані до відповідної групи користувачів, що дозволить Вам отримувати доступ до тем, створених тільки для інвесторів. Сусідам 1-ї черги - сюди: Соседи 1-й очереди на форуме
Тема: Re: Звіт про дії ініціативної групи по питанню парковки і договору Пт 30 Жовт 2015, 13:59
Сережа, на фото выше видно хитрые приборчики, которые в конце месяца подскажут сколько раз ты заехал и сколько раз не выехал(
Yuliya_Ya Club Member
Тема: Re: Звіт про дії ініціативної групи по питанню парковки і договору Пт 30 Жовт 2015, 16:14
Шановні сусіди, може не всі погодяться зі мною, але я маю власну думку по питанню будівельного сміття: оскільки, по-перше, будівельним сміттям прийнято вважати будь-які залишки будівельних матеріалів та їх пакування, по-друге, за нас це все вже продумали та організували, по-третє, погодьтеся, що це не так вже і багато (так, у всіх криза, але давайте не будемо рахувати копійки в рахунок власного комфорту), вважаю досить зручним сплатити за все один раз і не перейматися цим питанням більше. І може ще й тихенько їм за це подякувати. Чи ви бажаєте, щоб біля кожного під'їзду купами і тижнями/місяцями збирались залишки такого сміття, за яке у власника квартири має боліти голова (його ж якось і за щось треба вивезти!), а у сусідів - накопичиватись негатив до таких горе-власників? Трава піля підї'здів такого точно не витримає, і будемо ми мати неохайну прибудинкову територію, смяття, постійні шастання різних машин, що вивозитимуть "персональне сміття". Не дуже чудова перспектива.... Чи ви бажаєте гризтися за якихось 200-300 грн, але, натомість заробити собі нового гловного болю? Мені особисто подобається, що наразі стоіїть собі один великий охайних контейнер біля дому і ніде не видніється Ейфелева вежа, споруджена під моїми вікнами найманими "гастарбайтерами" з піноблоків, пакетів,мотузок, поламаних шпателів і т.д. Звичайно, якщо у когось є якісь конкретні пропозиції з цінами і обгрунтуванням, то інше питання - давайте розглядати. Буду вдячна за конструктивну критику, якщо щось не так.
drug123 Club Member
Тема: Re: Звіт про дії ініціативної групи по питанню парковки і договору Пт 30 Жовт 2015, 19:45
Юля, основна претензія у нас навіть не до ціни, а до абсолютно непрозорого ціноутворення. Зараз ситуація виглядає м'яко говорячи шизофренічно: приходить людина отримувати ключі, і відбувається приблизно такий діалог:
- З вас за вивіз сміття 2000 грн. - За що такі гроші??? В мене двокімнатна квартира, і з мене вимагаєте 2000, тоді як сусід з першого під'їзду заплатив за трикімнатну 1000, чому тоді я маю платити в двічі більше??? - Еееееее... Мммм... А, ну він же не буде робити перепланування, от! - Так а я теж не збираюся нічого переплановувати! - Еееее... Нуууу, тоді якщо ви нам пообіцяєте, що не будете переплановувати, то лааадно, хай буде півтори...
Вже просто нудить від цього рашн бізнесу, сил немає.
Chiw Club Member
Тема: Re: Звіт про дії ініціативної групи по питанню парковки і договору Пт 30 Жовт 2015, 20:26
drug123 пише:
особисто я і ще деякі сусіди цілком серйозно налаштовані на те, щоб домагатися покарання наших візаві згідно діючого КуАПП.
Ярослав, на нашу підтримку теж розраховуй. Але є питання щодо адмін. відповідальності. Що саме там передбачено за порушення термінів офіційної відповіді на звернення?
metrolog Club Member
Повідомлень : 401 Репутація : 43 Дата реєстрації : 14.08.2015 Звідки : Киев
Тема: Re: Звіт про дії ініціативної групи по питанню парковки і договору Пт 30 Жовт 2015, 20:32
штраф, сегодня в вайбере Вика писала...забыл Игорь что ты не там( Не дает ответ Олежик по нашему обращению, вот: "Незаконна відмова у прийнятті та розгляді звернення, інше порушення Закону України "Про звернення громадян" -
тягнуть за собою накладення штрафу на посадових осіб від двадцяти п’яти до п’ятдесяти неоподатковуваних мінімумів доходів громадян.
Повторне протягом року вчинення будь-якого з порушень, передбачених частинами першою - сьомою цієї статті, за яке особу вже було піддано адміністративному стягненню, -
тягне за собою накладення штрафу на посадових осіб від шістдесяти до вісімдесяти неоподатковуваних мінімумів доходів громадян або громадські роботи на строк від двадцяти до тридцяти годин."
Chiw Club Member
Тема: Re: Звіт про дії ініціативної групи по питанню парковки і договору Пт 30 Жовт 2015, 21:01
А они разве 'посадові особи'?
dmidob Club Member
Тема: Re: Звіт про дії ініціативної групи по питанню парковки і договору Сб 31 Жовт 2015, 00:45
Ну под "посадовими особами" в нашем случае имеется ввиду глава фонда и прочих ТОВ, т.е. Арсений и прочие. Олежик может и отвертится.
Yuliya_Ya Club Member
Тема: Re: Звіт про дії ініціативної групи по питанню парковки і договору Сб 31 Жовт 2015, 10:29
drug123 пише:
Юля, основна претензія у нас навіть не до ціни, а до абсолютно непрозорого ціноутворення. Зараз ситуація виглядає м'яко говорячи шизофренічно: приходить людина отримувати ключі, і відбувається приблизно такий діалог:
- З вас за вивіз сміття 2000 грн. - За що такі гроші??? В мене двокімнатна квартира, і з мене вимагаєте 2000, тоді як сусід з першого під'їзду заплатив за трикімнатну 1000, чому тоді я маю платити в двічі більше??? - Еееееее... Мммм... А, ну він же не буде робити перепланування, от! - Так а я теж не збираюся нічого переплановувати! - Еееее... Нуууу, тоді якщо ви нам пообіцяєте, що не будете переплановувати, то лааадно, хай буде півтори...
Ярослав, а уже реально были такие прецеденты или это предположения? У меня 2шка, и мы (как и все за двушку) полторы отдали.
Chiw Club Member
Тема: звіти Сб 31 Жовт 2015, 10:55
@dmidob дело ведь не в персоналиях. Само словосочетание должностное лицо почему-то у меня лично ассоциируется только с гос. структурами.
kroshsh
Тема: Re: Звіт про дії ініціативної групи по питанню парковки і договору Сб 31 Жовт 2015, 12:43
drug123 пише:
Нет, Ярослав, это не рашн бизнес, это, к счастью для нас, украиниан бизнес!)))) Рашн бизнес - это намного круче, поверьте мне!)))) Я, конечно же, на Вашей стороне и желаю Вам крепкого здоровья и удачи))))
drug123 Club Member
Тема: Re: Звіт про дії ініціативної групи по питанню парковки і договору Сб 31 Жовт 2015, 15:56
Yuliya_Ya пише:
Ярослав, а уже реально были такие прецеденты или это предположения? У меня 2шка, и мы (как и все за двушку) полторы отдали.
Були. І після скандалу з ними з цього приводу, вони почали уточнювати, чи планують перепланування. Що ще раз доводить, що потрібно ділитися інформацією і злагоджено відстоювати свої права.
drug123 Club Member
Тема: Re: Звіт про дії ініціативної групи по питанню парковки і договору Сб 31 Жовт 2015, 16:10
Chiw пише:
@dmidob дело ведь не в персоналиях. Само словосочетание должностное лицо почему-то у меня лично ассоциируется только с гос. структурами.
Ігоре, чіткого визначення терміну "посадова особа" в законах України не надано, але існує роз*яснення мінюсту щодо цього: http://zakon4.rada.gov.ua/laws/show/v0548323-06 Якщо коротко, то посадовою осбою може вважатися будь-яка особа, що може відповідно до своєї посади виконувати адміністративно-господарські обов'язки - це обов'язки по управлінню або розпорядженню державним, колективним чи приватним майном.
drug123 Club Member
Тема: Звіт про дії ініціативної групи по питанню парковки і договору Сб 31 Жовт 2015, 16:13
dmidob пише:
Ну под "посадовими особами" в нашем случае имеется ввиду глава фонда и прочих ТОВ, т.е. Арсений и прочие. Олежик может и отвертится.
В адресатах у нас зазначено:
Код:
Директору ТОВ «Холд Груп» Бурківському Віталію Юрійовичу вул. Сім’ї Сосніних 3, м. Київ 03680
Він і матиме сплатити штраф, згідно чинного КУАПП
lis Club Member
Тема: Re: Звіт про дії ініціативної групи по питанню парковки і договору Нд 01 Лист 2015, 13:00
Что-то я не понял. Эти негодяи уже 1500 за вывоз мусора от двушки просят? когда меня в сентябре звали на вручение ключей, то прозвучала цифра 1000. или они прикинули, что продешевили и решили пересмотреть для тех, кто позже договор подписывает?
metrolog Club Member
Повідомлень : 401 Репутація : 43 Дата реєстрації : 14.08.2015 Звідки : Киев
Тема: Re: Звіт про дії ініціативної групи по питанню парковки і договору Нд 01 Лист 2015, 14:17
Игорь с двушки просят двушку) чтобы не заморачиваться арифметикой ЖЭК решил по штуке с комнаты... 1к-1000, 2к-2000, 3к-3000
lis Club Member
Тема: Re: Звіт про дії ініціативної групи по питанню парковки і договору Нд 01 Лист 2015, 19:02
metrolog пише:
Игорь с двушки просят двушку) чтобы не заморачиваться арифметикой ЖЭК решил по штуке с комнаты... 1к-1000, 2к-2000, 3к-3000
капец они охренели.... блин, рвать их после такого - дело чести
investor110
Повідомлень : 91 Репутація : 17 Дата реєстрації : 14.09.2015 Звідки : Kyiv
Тема: Re: Звіт про дії ініціативної групи по питанню парковки і договору Вт 03 Лист 2015, 23:15
[quote="Sergii"]
R2_D2 пише:
vitnat пише:
питання - хтось знає що таке придомова територія? в якому законі (нормах) це прописано? скільки метрів від дому?
Мені в ЖУКу сказали (можливо налапшали) що територія (мережа доріг) комплексу не відноситься до міста.
На даний момент питання з прибудинковою територією досить невизначене. Завдячувати цьому ми в першу чергу маємо леді Ю, яка десь у 2005 році з певною метою скасувала постанову КМУ про порядок визначення в натурі прибудинкових територій. А в другу чергу завдячувати і всім іншим, хто був після неї, які до цього часу нового порядку з цього питання так і не прийняли. Теж відомо чому. Якщо цікаво, про законодавче регулювання цього питання добре написано у цій статті: http://helsinki.org.ua/index.php?id=1405524588 Там ближче до кінця статті є і визначення.
Щодо "не відноситься до міста"... Цікаво, що вони мали на увазі? Якщо територіально, то міська смуга м.Києва закінчується через дорогу від будинку №113 нашого ЖК - там прямо на виїзді знак стоїть. Чи вони мали на увазі, що це їх приватна територія і місто їм не указ? )))
drug123 Club Member
Тема: Re: Звіт про дії ініціативної групи по питанню парковки і договору Ср 04 Лист 2015, 13:55
investor110 пише:
Щодо "не відноситься до міста"... Цікаво, що вони мали на увазі? Якщо територіально, то міська смуга м.Києва закінчується через дорогу від будинку №113 нашого ЖК - там прямо на виїзді знак стоїть. Чи вони мали на увазі, що це їх приватна територія і місто їм не указ? )))
Думається мені, що ЖЕК саме це і мав на увазі :о)) Але фактично, за законом - відповідальність за стан прибудинкової території, під'їздів до будинку, асфальту, озеленення - все це відповідальність співвласників. І за розумом - ОСББ має створити накопичувальний фонд, з якого окрім капремонтів самого будинку, за необхідністю платитиметься і переасфальтування подвір'я, і заїздів, і чистка дощової каналізації, тощо. Те, що досі цим займається КМДА - пережиток совка, я думаю, що найближчим часом все зміниться.
Спонсорований контент
Тема: Re: Звіт про дії ініціативної групи по питанню парковки і договору
Звіт про дії ініціативної групи по питанню парковки і договору