Шановні форумчани! Якщо Ви інвестор 2-ї черги, то після реєстрації рекомендую Вам "відмітитись" у топіку Знакомство с будущими соседями, після цього Ви будете додані до відповідної групи користувачів, що дозволить Вам отримувати доступ до тем, створених тільки для інвесторів. Сусідам 1-ї черги - сюди: Соседи 1-й очереди на форуме
В субботу 26 сентября планируется 2-й регулярный слёт инвесторов 2-й очереди нашего ЖК. Встреча планируется на 10-00 на стоянке у "Форы" как и в прошлую субботу
Повестка дня: - Обсуждение написания коллективного обращения к ЖЭК (в частности вопрос платной парковки авто на придомовой территории) со сбором подписей - Согласование состава инициативной группы соседей - Распивание кофе\поедание мороженок - Знакомство с новыми людьми - Совместное фотографирование. Присутствующие соседи в последствии могут быть включены в группу форума "Соседский клуб"
drug123 Club Member
Судячи з усього, ситуація хвилює багатьох, і нас буде значно більше, ніж 14 тих, хто проголосував. Будемо обговорювати в тому числі невиконання забудовником порядку передачі квартир, який прописаний в правилах фонду фінансування будівництва. Приходьте!
investorAS_3 Club Member
Повідомлень : 45 Репутація : 24 Дата реєстрації : 19.08.2015 Звідки : Киев
@drug123 Ярослав, питання щодо звернення. Який фінальний перелік інформації, що необхідно зазначати інвесторам в зверненні? Адреса об'єкта інвестування, номер договору і т. д. Можливо звернення змінювалось, бо були різні пропозиції. Щоб завтра нічого не забути. Як показала практика минулої зустрічі ще не всі пам'ятають свої майбутні адреси Можливо це обговорювалось в вайбері, але я ним не користуюсь.
drug123 Club Member
Я підготував фінальний варіант Звернення, і Вікторія підготувала на його основі Заяву щодо відмови підписувати договір з тими пунктами, які вимагають від нас плату незрозуміло за що в односторонньому порядку і з пропозицією щодо шляху вирішення цієї проблеми.
Завтра з 10:00 і десь до 12:00 я буду на стоянці біля Фори, якщо нас проженуть звідти - то альтернативно, шукайте нас біля хреста, що навпроти діючих воріт другої черги між будинками №6 та №7.
На повістці дня: 1. Ознайомлення з текстами Звернення та Заяви 2. Підпис документів (за умови згоди з ними). Для підписання я пропоную вказувати Прізвище, ім'я та побатькові інвестора та номер телефону для зворотнього зв'язку, але кончої необхідності у вказанні об'єкту інвестування і телефону немає, це за бажанням. 3. Обговорення стратегії дій в разі вимагання ЖЕКом підписування договору в обмін на ключі. 4. Створення групи, яка в понеділок забезпечить доставку документів адресатам та узгодження її дій.
Маю надію, що нам все ж вдасться переконати ЖЕК, що з нами краще дружити, і ми навіть будемо любити їх всим серцем, і сумлінно платити за їх послуги, якщо вони будуть паіньками і припинять намагання здерти з нас три шкури за користування повітрям ;о)
PS: Дуже раджу ознайомитися зі своїми договорами інвестування, правилами ФФБ, Законами України "Про житлово-комунальні послуги", "Про захист прав споживачів", "Про особливості здійснення права власності у багатоквартирному будинку" та "Про об'єднання співвласників багатоквартирного будинку". Проінформований - значить озброєний! ;о)
metrolog Club Member
Повідомлень : 401 Репутація : 43 Дата реєстрації : 14.08.2015 Звідки : Киев