Шановні форумчани! Якщо Ви інвестор 2-ї черги, то після реєстрації рекомендую Вам "відмітитись" у топіку Знакомство с будущими соседями, після цього Ви будете додані до відповідної групи користувачів, що дозволить Вам отримувати доступ до тем, створених тільки для інвесторів. Сусідам 1-ї черги - сюди: Соседи 1-й очереди на форуме
Тема: Re: Сміттєпровід та сміття Чт 01 Жовт 2015, 18:10
Щодо контейнерів у 1-й черзі. Там на велику яму два величезні мішки метра на чотири вглиб з кришкою, все скидається в один контейнер. Великі картонні коробки типу пакування від побут. техніки, меблів і т.ін. просили туди не скидати, а складати поруч. Я питав якось у водія-експедитора фірмовоі сміттярки чи можливе роздільне збирання, то він сказав, що ні, все сміття сортується у них на місці.
Annette113
Тема: Re: Сміттєпровід та сміття Пт 02 Жовт 2015, 09:08
То что все скидывается в одно - плохо. Значит нет никакой переработки для вторсырья. Я не против собирать отдельно для переработки пластик и бумагу. Мне нравиться система в Канаде, там в современных домах разделение идет сразу с мусоропровода, нажимаешь на кнопочку органик/переработка/мусор и все. И кстати всегда, правда там и квартплата существенная по отношению к з/п.
drug123 Club Member
Тема: Re: Сміттєпровід та сміття Пт 02 Жовт 2015, 11:27
Annette113 пише:
То что все скидывается в одно - плохо. Значит нет никакой переработки для вторсырья. Я не против собирать отдельно для переработки пластик и бумагу. Мне нравиться система в Канаде, там в современных домах разделение идет сразу с мусоропровода, нажимаешь на кнопочку органик/переработка/мусор и все. И кстати всегда, правда там и квартплата существенная по отношению к з/п.
Аня, в нас насправді є переробка, все сміття, що не спалюється, неофіційно на полігоні сортується, вторсировина з нього продається. Не хочу вдаватися в не дуже приємні подробиці цього "бізнесу", але перейматися цим нам точно не варто, все цінне, що є у смітті, не викидається.
investor110
Повідомлень : 91 Репутація : 17 Дата реєстрації : 14.09.2015 Звідки : Kyiv
Тема: Re: Сміттєпровід та сміття Пт 02 Жовт 2015, 17:22
Я ж кажу, в них наче є своя сортувальна станція. Взагалі, зараз дуже цікаві часи. Останнім часом бачу багато статей про зацікавленість інвесторів з Угорщини, Польші, Словаччини і навіть США з будівництва у нас сміттєпереробних заводів, бо сміття у нас дійсно багато - близько 20% територіі зайняте звалищами.
investor110
Повідомлень : 91 Репутація : 17 Дата реєстрації : 14.09.2015 Звідки : Kyiv
Тема: Re: Сміттєпровід та сміття Пт 02 Жовт 2015, 17:25
Але щоб це сталось, потрібно закондавчо навести порядок у цій галузі, бо з тим, що зараз, працювати складно.