Форум ЖК Кришталевi джерела
Ви бажаєте відреагувати на цей пост? Створіть акаунт всього за кілька кліків або увійдіть на форум.
Форум ЖК Кришталевi джерела

Форум сусідів та інвесторів Житлового Комплексу Кришталевi джерела. Київ. Феофанія

ФорумФорум  Останні зображенняОстанні зображення  ПошукПошук  ЗареєструватисьЗареєструватись  ВхідВхід  
Шановні форумчани! Якщо Ви інвестор 2-ї черги, то після реєстрації рекомендую Вам "відмітитись" у топіку Знакомство с будущими соседями, після цього Ви будете додані до відповідної групи користувачів, що дозволить Вам отримувати доступ до тем, створених тільки для інвесторів. Сусідам 1-ї черги - сюди: Соседи 1-й очереди на форуме
Вхід
Ім'я користувача:
Пароль:
Запам'ятати мене з цього комп'ютера: 
:: Я забув пароль
Пошук

Результати пошуку:

Rechercher Розширений пошук
Хмара посилань
Останні теми
» Покупка iPhone
Платна парковка у дворі EmptyСб 07 Лист 2020, 13:43 автор iuska55

» Зарядка идет, но ноутбук не заряжается
Платна парковка у дворі EmptyНд 01 Лист 2020, 16:40 автор Samanta

» Дизайн интерьера
Платна парковка у дворі EmptyЧт 20 Лют 2020, 19:04 автор Samanta

» КУХНИ, ШКАФЫ КУПЕ НА ЗАКАЗ ОТ ПРОИЗВОДИТЕЛЯ
Платна парковка у дворі EmptyСр 15 Січ 2020, 16:54 автор Ваш Мебельщик

» Бетонные лестницы
Платна парковка у дворі EmptyСр 15 Січ 2020, 11:52 автор mirstupenek

» Мебель под заказ!
Платна парковка у дворі EmptyСб 04 Січ 2020, 12:50 автор Const

» Детская зимняя куртка
Платна парковка у дворі EmptyСб 21 Груд 2019, 20:30 автор Golden

» КОРПУСНАЯ МЕБЕЛЬ на заказ (кухни, шкафы, прихожие)
Платна парковка у дворі EmptyВт 17 Груд 2019, 16:28 автор Ваш Мебельщик

» Туры в риксос шарм эль шейх
Платна парковка у дворі EmptyПн 09 Груд 2019, 19:58 автор Samanta

Платна парковка у дворі

Перейти донизу 
+4
mango
rusa15
Vitaliy80008
Hawker
8 користувачів

Чи сплачуєте Ви "За послуги з орг-ції пропуск. режиму автотранспорту"
Так (маю автомобіль, сплачую)
Платна парковка у дворі Vote_lcap18%Платна парковка у дворі Vote_rcap
 18% [ 7 ]
Ні (маю автомобіль, не сплачую)
Платна парковка у дворі Vote_lcap53%Платна парковка у дворі Vote_rcap
 53% [ 21 ]
Не маю авто, але платив би
Платна парковка у дворі Vote_lcap8%Платна парковка у дворі Vote_rcap
 8% [ 3 ]
Не маю авто, але не платив би
Платна парковка у дворі Vote_lcap23%Платна парковка у дворі Vote_rcap
 23% [ 9 ]
Усього проголосувало : 40

АвторПовідомлення
Hawker
Admin
Hawker

Репутація : 86
Дата реєстрації : 12.05.2015

Платна парковка у дворі Empty
ПовідомленняТема: Платна парковка у дворі   Платна парковка у дворі EmptyВт 14 Лют 2017, 14:32

Тема не нова. Платне паркування свого автомобіля на території, співвласниками якої є ми з вами, шановні сусіди оговорювалося вже не раз (ТУТ і ТУТ, наприклад).

Наразі це виглядає у платіжках наступним чином:

За послуги з орг-ції пропуск. режиму автотранспорту/тимчас.переп. - 300 грн 00 коп

Тобто, ми платимо за надання послуг охорони території 65 грн\міс, і ще додатково 10 грн\ніч за те, що чувак у будці сидить і натискає на кнопку, щоб перед моєю машиною відкрився шлагбаум? Крутий стартап, чо!

Чи яка там ще може бути "організація пропускного режиму"? Регулювальник у дворі з жезлом? Супутникова навігація до вільного паркомісця? Діодно-електронна індикація не зайнятих місць прямо на асфальті? І з розрахунку 450 паркоміцсь по 300 грн в місяць з машини це... 135000 грн на місяць. ЗА ЩО?!! І куди планується дівати у моєму дворі це бабло?! Купуючи квартиру ми ВЖЕ сплатили і огорожу довкола комплексу, і встановлення шлагбаума. Обслуговування шлагбаума в місяць стільки коштує? Майстер прилітає на власному літаку щомісяця подивитись чи все ок?

Ми (співмешканці 2-ї черги) навіть писали заяву з відмовою від такої "чудо-послуги". В якому смітнику в них вона валяється та заява я навіть не знаю. Як ми бачимо замість відповіді ми отримали нові платіжки з такою ж графою за чудо шлагбаум.

Як би ж була благородна "ідея" куди будуть йти ТАКІ гроші, може ніхто і не хвилювався б... Але 300 грн в місяць "За послуги з орг-ції пропуск. режиму автотранспорту" - звучить по-дурному. Наче 5.97 за м2 - мало...

Охорона окреме питання - "які" послуги вони нам надають за 65 грн\міс? По Києву після недовгого лазання по гуглу можна знайти дешевше охорону з чітким списком того, "що" ми отримуємо за, наприклад, 20 тис. грн на місяць заплачені комплексом охоронній структурі. А в нас шо? Що ті хлопці роблять за 65 грн з квартир, якщо "натискання кнопки шлагбаума" - 300 грн на місяць... ¯\_(ツ)_/¯

Голосуйте. Цікава Ваша думка (в черговий раз Smile ), а також коментарі
Повернутися до початку Перейти донизу
Vitaliy80008
Club Member
Club Member
Vitaliy80008

Репутація : 23
Дата реєстрації : 24.08.2015

ПовідомленняТема: Re: Платна парковка у дворі   Платна парковка у дворі EmptyВт 14 Лют 2017, 20:58

Предлагаю хотя бы для приличия заказать услугу: при въезде на табло информировать количество свободных мест возле каждого дома.
lis
Club Member
Club Member
lis

Репутація : 52
Дата реєстрації : 25.08.2015

ПовідомленняТема: Re: Платна парковка у дворі   Платна парковка у дворі EmptyСр 15 Лют 2017, 13:23

Vitaliy80008 пише:
Предлагаю хотя бы для приличия заказать услугу: при въезде на табло информировать количество свободных мест возле каждого дома.
охранник будет раз в пол часа бегать, переписывать количество свободных мест и выставлять его вручную на табло как в обменках))
rusa15

rusa15

Репутація : 1
Дата реєстрації : 16.09.2015

ПовідомленняТема: Re: Платна парковка у дворі   Платна парковка у дворі EmptyЧт 16 Лют 2017, 13:51

Very Happy
mango

Репутація : 0
Дата реєстрації : 18.07.2017

ПовідомленняТема: Re: Платна парковка у дворі   Платна парковка у дворі EmptyВт 18 Лип 2017, 17:42

Ребята, кто не оплачивает услугу "За послуги з орг-ції пропуск. режиму автотранспорту" - коллективное заявление от жильцов, как я понял, кануло в лету и присоединится к нему нельзя. Если я напишу индивидуальное - мне его Л.А. передавать и регистрировать как входящий документ или в ЖЕК в отделе продаж?
И еще вопрос: соседи, кто не платит за услугу - в последующий платежках не рисуют ли долг? в Холд Груп поступает сумма всей квитанции, ну, за вычетом 300 грн (хотя я электроенергию и воду оплачиваю отдельными переводами через Приват24)
lis
Club Member
Club Member
lis

ПовідомленняТема: Re: Платна парковка у дворі   Платна парковка у дворі EmptyПн 24 Лип 2017, 17:29

mango пише:
Ребята, кто не оплачивает услугу "За послуги з орг-ції пропуск. режиму автотранспорту" - коллективное заявление от жильцов, как я понял, кануло в лету и присоединится к нему нельзя. Если я напишу индивидуальное - мне его Л.А. передавать и регистрировать как входящий документ или в ЖЕК в отделе продаж?
можете зря не тратить время. никто на него не ответит, раз на коллектиное забили

mango пише:

И еще вопрос: соседи, кто не платит за услугу - в последующий платежках не рисуют ли долг? в Холд Груп поступает сумма всей квитанции, ну, за вычетом 300 грн (хотя я электроенергию и воду оплачиваю отдельными переводами через Приват24)
на сколько я знаю, там идет накопление долга. так просто они от такой кормушки не откажутся. но по закону вы эту услугу не заказывали и не обязаны за нее платить, хоть бы что они вам выставляли
vidybidaok

Дата реєстрації : 16.12.2017

ПовідомленняТема: Re: Платна парковка у дворі   Платна парковка у дворі EmptyСб 16 Груд 2017, 14:48

Шановні, територія, яку займає припарковане авто, належить також і тим, хто тут не паркується. Ви не можете бути фінансово в рівних умовах з ними. Можливо, хтось не паркується, щоб пограти в класи на асфальті, приходить з крейдою, а там Ваше авто, місце займає. Так що платіть, і ще дешево з Вас просять.
mango

ПовідомленняТема: Re: Платна парковка у дворі   Платна парковка у дворі EmptyСб 16 Груд 2017, 15:12

Слідуючи Вашій логіці - дитина, що малює крейдою на асфальті має також платити за експлуатацію асфальту? Територія спільна, але діточки та матусі використовують дитячий майданчик та зелену зону, пішоходи-тротуари. Вашу тендітну душу бавлять зелені газони. Але ж з вас за це гроші не беруть?
vidybidaok

ПовідомленняТема: Re: Платна парковка у дворі   Платна парковка у дворі EmptyСб 16 Груд 2017, 16:19

Шановний Олег,
дякую за репліку.
Сподіваюсь, що на території Резервації-2 (так я називаю те що тут іменують 2-черга), діють економічні стосунки. Ящо це так, то ВСЕ що ми тут бачимо, включаючи полив газонів оплачено нашими грішми. Державних дотацій нема. І це втішає.
Щиро Ваш,
--
Олександр
mango

ПовідомленняТема: Re: Платна парковка у дворі   Платна парковка у дворі EmptyСб 16 Груд 2017, 16:52

Саме так, Олександре - економічні стосунки, а не те, що ЖЕК робить. Я згоден платити за послуги, які мені потрібні і які економічно обгрунтовані. В нашому ж випадку - ми всі сплачуємо за утримання прибудинкової території, яка також включає і утримання дорожного покриття. Ви вважаєте справедливим двічі стягувати плату за користування дорожнім покриттям? Цікаве і нарахування. Якщо Ви просто проїхали, як то таксі, чи завантаження - то нічого не сплачуєте. Якщо ж залишаєте авто на ночівлю, то сплачуєте. По факту це паркування. Але ЖЕК не має права організовувати парковку. В чому ж полягає послуга? А ні в чому. Економічне обгрунтування. Чи знаєте Ви вартість утримання дорожного покриття? Я знаю. Під ключ 1м покриття коштує 200 грн. Порахуйте самі, скільки стягує ЖЕК за усе? Навіть якщо він буде зривати асфальт кожного року і класти новий - то дуже непогано заробить. Де б я не жив - ніде не було такої практики - сплачувати за ночівлю свого авто у власному дворі. Це вперше таке.
vidybidaok

ПовідомленняТема: Re: Платна парковка у дворі   Платна парковка у дворі EmptyСб 16 Груд 2017, 22:13

Шановний Олег,
Крім стосунків з ЖЕК, є ще стосунки з тими, хто не ставить автомобілі в резервації. Такі мешканці завжди будуть, оскільки всім місця не вистачить. Зараз на 1 під'їзд припадає 28 паркомісць, а квартир в під'їзді 54. Тут одна дама сповістила, що в них 2 машини. Це, мабуть по одній на кімнату. Якщо орієнтуватись на таку забезпеченість авто, то потрібно 72 паркомісця на під'їзд. Цього нема і не буде. Навіть, якщо ЖЕК заасфальтує газони. Останнє ЖЕК може зробити, якщо автовласники зацікавлять його доброю ціною. І навіть в цьому випадку залишаться мешканці, які не будуть паркуватись в Резервації. Між ними і тими, що паркуються є велика різниця: перші заплатили за квадратні метри своєї квартири і користуються ними як своїми, другі, в доповнення, користуються як своїми квадратними метрами території під своїми авто, за які вони не платили. Оформити офіційно плату за таке користування територією ЖЕК, як всі стверджують, не може. Тому має місце несправедливість, яка частково компенсується платою, яку тут обговорюють.
Що стосується мене особисто, то я згоден платити 300 гр/міс щоб авто тут не ставили зовсім. Чому так? По-перше, шум, особливо, коли вмикається сигналізація. По-друге, вихлопні гази псують повітря. Інколи це відчутно і в квартирі, але не потрібно і на тротуарі. По-третє, мене не надихає ландшафт автостоянки, який вже зараз проглядається. Житлові будинки не мають знаходитись посеред автостоянок. Я претендую на площу, яку займають Ваші авто, а саме - вона має бути вільною.
Щиро Ваш,
--
Олександр
lis
Club Member
Club Member
lis

ПовідомленняТема: Re: Платна парковка у дворі   Платна парковка у дворі EmptyНд 17 Груд 2017, 18:48

vidybidaok пише:
Шановні, територія, яку займає припарковане авто, належить також і тим, хто тут не паркується. Ви не можете бути фінансово в рівних умовах з ними. Можливо, хтось не паркується, щоб пограти в класи на асфальті, приходить з крейдою, а там Ваше авто, місце займає. Так що платіть, і ще дешево з Вас просять.
согласен, территория принадлежит и тем, у кого нет машин. но почему именно Холд-групп за это нужно платить? они не относятся ни к первым ни ко вторым и не имеют юридически никаких прав на эту территорию
павлик

Дата реєстрації : 09.09.2015

ПовідомленняТема: Re: Платна парковка у дворі   Платна парковка у дворі EmptyВт 26 Груд 2017, 10:23

А чого це ми повинні платити за парковку автомобіля в власному дворі ми ціеї послуги не замовляли.
Перша черга чомусь не платить за парковку автомобілей, а друга шо в рабстві)))
І взагалі ми платемо за прибудинкову територію, а в дворі снігу і води поколіна.
dragos11

Дата реєстрації : 05.01.2018

ПовідомленняТема: Re: Платна парковка у дворі   Платна парковка у дворі EmptyПт 05 Січ 2018, 17:41

Здравствуйте! Меня зовут Александр. Мы ваши соседи с дома 11в. Хотели бы вести совместные обсуждения касающиешся жизни нашего комплекса. Если у вас есть возможность присоединить меня в группу в телеграмме буду очень благодарен. моб 0689839027. Есть вопросы относительно нашего ЖЕКА. Я бы сказал конфликт. Может у кого то похожая ситуация.
Hawker
Admin
Hawker

Репутація : 86
Дата реєстрації : 12.05.2015

ПовідомленняТема: Re: Платна парковка у дворі   Платна парковка у дворі EmptyПт 12 Січ 2018, 13:26

dragos11 пише:
Здравствуйте! Меня зовут Александр. Мы ваши соседи с дома 11в. Хотели бы вести совместные обсуждения касающиешся  жизни нашего комплекса. Если у вас есть возможность присоединить  меня в группу в телеграмме буду очень благодарен. моб 0689839027. Есть вопросы относительно нашего ЖЕКА. Я бы сказал конфликт. Может у кого то похожая ситуация.

Приєднуйтесь https://t.me/joinchat/BWu3JT_essC4ZW0KZ468kQ
Спонсорований контент

ПовідомленняТема: Re: Платна парковка у дворі   Платна парковка у дворі Empty

Платна парковка у дворі
Повернутися до початку 
Сторінка 1 з 1

Права доступу до цього форумуВи не можете відповідати на теми у цьому форумі
Форум ЖК Кришталевi джерела :: Загальний :: Загальний розділ-
Перейти до: