Шановні форумчани! Якщо Ви інвестор 2-ї черги, то після реєстрації рекомендую Вам "відмітитись" у топіку Знакомство с будущими соседями, після цього Ви будете додані до відповідної групи користувачів, що дозволить Вам отримувати доступ до тем, створених тільки для інвесторів. Сусідам 1-ї черги - сюди: Соседи 1-й очереди на форуме
Новий цирк у виконанні співробітників ТОВ "Фінансова компанія Прайм"
+2
metrolog
drug123
6 користувачів
Автор
Повідомлення
drug123 Club Member
Тема: Новий цирк у виконанні співробітників ТОВ "Фінансова компанія Прайм" Пт 13 Лист 2015, 17:44
Я тут трохи ржу, тому вибачайте за нерівний почерк. Як багатьом з вас відомо, ініціативна група інвесторів другої черги ЖК "Кришталеві джерела" писала заяву та звернення до керівників забудовника, експлуатуючої компанії та компаніі-управителя фонду фінансування будівництва. Звіт і дискусію про це можна прочитати тут: https://dzerela.ukraine7.com/t90-topic Не дивлячись на те, що юрист управителя ФФБ, ТОВ "Прайм", Татаренко Олег Георгійович, говорив сусідам, що мовляв ми не маємо ніякого звернення, у вас стоїть вхідний номер тільки ТОВ "Холд Груп", і допобачення, - тим не менш сьогодні мені на адресу моєї реєстрації надійшло два листа-відповіді від ТОВ "Прайм". Наразі я відкрив тільки один конверт, і його вміст мене вразив до глибини душі. Зараз ви зрозумієте чому, я зробив знімки з обох боків вмісту і конверту. Тепер слайди:
Лицьова частина:
Зворотня частина:
Зараз я чекаю на людей, які б на відео засвідчили цілісність другого конверту і його вміст на випадок, якщо другий конверт має такий самий вміст. Сьогодні я був присутнім у відділі продажу, спілкувався із юристом генпідрядника, Юрієм. І не дивлячись на початкову нервову реакцію на нас і наші аргументи, все ж під вечір ми дійшли до якогось конструктиву, і в мене навіть з'явилася примарна надія, що ми все ж зможемо налагодити позитивний діалог. Але отримавши таке послання, я просто нервово ржу над цими надіями.
Коротше, домовляйтеся з забудовником, хто там хотів все полюбовно вирішити. Удачі вам, і терпіння.
metrolog Club Member
Повідомлень : 401 Репутація : 43 Дата реєстрації : 14.08.2015 Звідки : Киев
Тема: Re: Новий цирк у виконанні співробітників ТОВ "Фінансова компанія Прайм" Пт 13 Лист 2015, 17:55
Слів не має
IriSha Club Member
Тема: Re: Новий цирк у виконанні співробітників ТОВ "Фінансова компанія Прайм" Пт 13 Лист 2015, 17:58
Верх зневаги!!!
investor110
Повідомлень : 91 Репутація : 17 Дата реєстрації : 14.09.2015 Звідки : Kyiv
Тема: Re: Новий цирк у виконанні співробітників ТОВ "Фінансова компанія Прайм" Пт 13 Лист 2015, 18:37
Если описи вложения нет, то можно прямо утверждать то, что есть по факту: никакого ответа мы не получали, просто пустой конверт. Если зафиксируете письменно и на видео второй конверт, будет лучше. Можно составить Акт инициативной группой о том, что: "мы, нижеподписавшиеся, составили данный акт о том, что при раскрытии конверта, полученного 13.11.2015 г. от ..., штрих-код такой-то, было выявлено, что в конверте находятся пустые листы бумаги, никаких писем или иных документов от компании ... или иных лиц в конверте не обнаружено. Данный факт также зафиксирован на видео. Диск с видеофиксацией раскрытия конверта прилагается к данному Акту." Дата подписи.
Chiw Club Member
Тема: Re: Новий цирк у виконанні співробітників ТОВ "Фінансова компанія Прайм" Пт 13 Лист 2015, 23:40
drug123 пише:
Зараз я чекаю на людей, які б на відео засвідчили цілісність другого конверту і його вміст на випадок, якщо другий конверт має такий самий вміст.
Не завадило б дотримуватись правил техніки безпеки
Цензурні слова тут не підходять
павлик
Повідомлень : 35 Репутація : 0 Дата реєстрації : 09.09.2015 Звідки : м. Малин
Тема: Re: Новий цирк у виконанні співробітників ТОВ "Фінансова компанія Прайм" Сб 14 Лист 2015, 14:25
Вони це зробили щоб списати входящий номер від них, щоб зняти питання перед контролюючим органам.
павлик
Повідомлень : 35 Репутація : 0 Дата реєстрації : 09.09.2015 Звідки : м. Малин
Тема: Re: Новий цирк у виконанні співробітників ТОВ "Фінансова компанія Прайм" Сб 14 Лист 2015, 14:37
Вибачаюсь, списати вхідний № до них і в випадку жалоб вони скажуть ось у нас є № віхідний ми відповіли.
Спонсорований контент
Тема: Re: Новий цирк у виконанні співробітників ТОВ "Фінансова компанія Прайм"
Новий цирк у виконанні співробітників ТОВ "Фінансова компанія Прайм"