Форум ЖК Кришталевi джерела
Ви бажаєте відреагувати на цей пост? Створіть акаунт всього за кілька кліків або увійдіть на форум.
Форум ЖК Кришталевi джерела

Форум сусідів та інвесторів Житлового Комплексу Кришталевi джерела. Київ. Феофанія

ФорумФорум  Останні зображенняОстанні зображення  ПошукПошук  ЗареєструватисьЗареєструватись  ВхідВхід  
Шановні форумчани! Якщо Ви інвестор 2-ї черги, то після реєстрації рекомендую Вам "відмітитись" у топіку Знакомство с будущими соседями, після цього Ви будете додані до відповідної групи користувачів, що дозволить Вам отримувати доступ до тем, створених тільки для інвесторів. Сусідам 1-ї черги - сюди: Соседи 1-й очереди на форуме
Вхід
Ім'я користувача:
Пароль:
Запам'ятати мене з цього комп'ютера: 
:: Я забув пароль
Пошук

Результати пошуку:

Rechercher Розширений пошук
Хмара посилань
Останні теми
» Покупка iPhone
Новий цирк у виконанні співробітників ТОВ "Фінансова компанія Прайм" EmptyСб 07 Лист 2020, 13:43 автор iuska55

» Зарядка идет, но ноутбук не заряжается
Новий цирк у виконанні співробітників ТОВ "Фінансова компанія Прайм" EmptyНд 01 Лист 2020, 16:40 автор Samanta

» Дизайн интерьера
Новий цирк у виконанні співробітників ТОВ "Фінансова компанія Прайм" EmptyЧт 20 Лют 2020, 19:04 автор Samanta

» КУХНИ, ШКАФЫ КУПЕ НА ЗАКАЗ ОТ ПРОИЗВОДИТЕЛЯ
Новий цирк у виконанні співробітників ТОВ "Фінансова компанія Прайм" EmptyСр 15 Січ 2020, 16:54 автор Ваш Мебельщик

» Бетонные лестницы
Новий цирк у виконанні співробітників ТОВ "Фінансова компанія Прайм" EmptyСр 15 Січ 2020, 11:52 автор mirstupenek

» Мебель под заказ!
Новий цирк у виконанні співробітників ТОВ "Фінансова компанія Прайм" EmptyСб 04 Січ 2020, 12:50 автор Const

» Детская зимняя куртка
Новий цирк у виконанні співробітників ТОВ "Фінансова компанія Прайм" EmptyСб 21 Груд 2019, 20:30 автор Golden

» КОРПУСНАЯ МЕБЕЛЬ на заказ (кухни, шкафы, прихожие)
Новий цирк у виконанні співробітників ТОВ "Фінансова компанія Прайм" EmptyВт 17 Груд 2019, 16:28 автор Ваш Мебельщик

» Туры в риксос шарм эль шейх
Новий цирк у виконанні співробітників ТОВ "Фінансова компанія Прайм" EmptyПн 09 Груд 2019, 19:58 автор Samanta

Новий цирк у виконанні співробітників ТОВ "Фінансова компанія Прайм"

Перейти донизу 
+2
metrolog
drug123
6 користувачів
АвторПовідомлення
drug123
Club Member
Club Member
drug123

Репутація : 58
Дата реєстрації : 25.08.2015

Новий цирк у виконанні співробітників ТОВ "Фінансова компанія Прайм" Empty
ПовідомленняТема: Новий цирк у виконанні співробітників ТОВ "Фінансова компанія Прайм"   Новий цирк у виконанні співробітників ТОВ "Фінансова компанія Прайм" EmptyПт 13 Лист 2015, 17:44

Я тут трохи ржу, тому вибачайте за нерівний почерк.
Як багатьом з вас відомо, ініціативна група інвесторів другої черги ЖК "Кришталеві джерела" писала заяву та звернення до керівників забудовника, експлуатуючої компанії та компаніі-управителя фонду фінансування будівництва. Звіт і дискусію про це можна прочитати тут: https://dzerela.ukraine7.com/t90-topic
Не дивлячись на те, що юрист управителя ФФБ, ТОВ "Прайм", Татаренко Олег Георгійович, говорив сусідам, що мовляв ми не маємо ніякого звернення, у вас стоїть вхідний номер тільки ТОВ "Холд Груп", і допобачення, - тим не менш сьогодні мені на адресу моєї реєстрації надійшло два листа-відповіді від ТОВ "Прайм". Наразі я відкрив тільки один конверт, і його вміст мене вразив до глибини душі. Зараз ви зрозумієте чому, я зробив знімки з обох боків вмісту і конверту. Тепер слайди:
Лицьова частина:
Зворотня частина:

Зараз я чекаю на людей, які б на відео засвідчили цілісність другого конверту і його вміст на випадок, якщо другий конверт має такий самий вміст. Сьогодні я був присутнім у відділі продажу, спілкувався із юристом генпідрядника, Юрієм. І не дивлячись на початкову нервову реакцію на нас і наші аргументи, все ж під вечір ми дійшли до якогось конструктиву, і в мене навіть з'явилася примарна надія, що ми все ж зможемо налагодити позитивний діалог. Але отримавши таке послання, я просто нервово ржу над цими надіями.

Коротше, домовляйтеся з забудовником, хто там хотів все полюбовно вирішити. Удачі вам, і терпіння.
Повернутися до початку Перейти донизу
metrolog
Club Member
Club Member
metrolog

Репутація : 43
Дата реєстрації : 14.08.2015

ПовідомленняТема: Re: Новий цирк у виконанні співробітників ТОВ "Фінансова компанія Прайм"   Новий цирк у виконанні співробітників ТОВ "Фінансова компанія Прайм" EmptyПт 13 Лист 2015, 17:55

Слів не має
IriSha
Club Member
Club Member
IriSha

Репутація : 6
Дата реєстрації : 19.08.2015

ПовідомленняТема: Re: Новий цирк у виконанні співробітників ТОВ "Фінансова компанія Прайм"   Новий цирк у виконанні співробітників ТОВ "Фінансова компанія Прайм" EmptyПт 13 Лист 2015, 17:58

Crying or Very sad Верх зневаги!!!
investor110

Репутація : 17
Дата реєстрації : 14.09.2015

ПовідомленняТема: Re: Новий цирк у виконанні співробітників ТОВ "Фінансова компанія Прайм"   Новий цирк у виконанні співробітників ТОВ "Фінансова компанія Прайм" EmptyПт 13 Лист 2015, 18:37

Если описи вложения нет, то можно прямо утверждать то, что есть по факту: никакого ответа мы не получали, просто пустой конверт. Если зафиксируете письменно и на видео второй конверт, будет лучше. Можно составить Акт инициативной группой о том, что: "мы, нижеподписавшиеся, составили данный акт о том, что при раскрытии конверта, полученного 13.11.2015 г. от ..., штрих-код такой-то, было выявлено, что в конверте находятся пустые листы бумаги, никаких писем или иных документов от компании ... или иных лиц в конверте не обнаружено. Данный факт также зафиксирован на видео. Диск с видеофиксацией раскрытия конверта прилагается к данному Акту."  Дата подписи.
Chiw
Club Member
Club Member

Репутація : 27
Дата реєстрації : 16.08.2015

ПовідомленняТема: Re: Новий цирк у виконанні співробітників ТОВ "Фінансова компанія Прайм"   Новий цирк у виконанні співробітників ТОВ "Фінансова компанія Прайм" EmptyПт 13 Лист 2015, 23:40

drug123 пише:

Зараз я чекаю на людей, які б на відео засвідчили цілісність другого конверту і його вміст на випадок, якщо другий конверт має такий самий вміст.
Не завадило б дотримуватись правил техніки безпеки
Новий цирк у виконанні співробітників ТОВ "Фінансова компанія Прайм" Article_2532475_1_A616_A0000000578_455_634x356

Цензурні слова тут не підходять
павлик

Репутація : 0
Дата реєстрації : 09.09.2015

ПовідомленняТема: Re: Новий цирк у виконанні співробітників ТОВ "Фінансова компанія Прайм"   Новий цирк у виконанні співробітників ТОВ "Фінансова компанія Прайм" EmptyСб 14 Лист 2015, 14:25

Вони це зробили щоб списати входящий номер від них, щоб зняти питання перед контролюючим органам.
павлик

Репутація : 0
Дата реєстрації : 09.09.2015

ПовідомленняТема: Re: Новий цирк у виконанні співробітників ТОВ "Фінансова компанія Прайм"   Новий цирк у виконанні співробітників ТОВ "Фінансова компанія Прайм" EmptyСб 14 Лист 2015, 14:37

Вибачаюсь, списати вхідний № до них
і в випадку жалоб вони скажуть ось у нас є № віхідний ми відповіли.
Спонсорований контент

ПовідомленняТема: Re: Новий цирк у виконанні співробітників ТОВ "Фінансова компанія Прайм"   Новий цирк у виконанні співробітників ТОВ "Фінансова компанія Прайм" Empty

Новий цирк у виконанні співробітників ТОВ "Фінансова компанія Прайм"
Повернутися до початку 
Сторінка 1 з 1

Права доступу до цього форумуВи не можете відповідати на теми у цьому форумі
Форум ЖК Кришталевi джерела :: Загальний :: Загальний розділ-
Перейти до: