Шановні форумчани! Якщо Ви інвестор 2-ї черги, то після реєстрації рекомендую Вам "відмітитись" у топіку Знакомство с будущими соседями, після цього Ви будете додані до відповідної групи користувачів, що дозволить Вам отримувати доступ до тем, створених тільки для інвесторів. Сусідам 1-ї черги - сюди: Соседи 1-й очереди на форуме
Тема: Re: Хвилинка «реклами» для нашого забудовника Вт 17 Лист 2015, 11:28
В мене не так - в довідці від ффб вказано сумму, майже вдвічі нижчу, ніж я заплатив, і проплачену за більш ніж півроку раніше.[/quote]
А в мене різниця в суммах майже 70% і оплата в один і той же день. Отака пєчалька(((
vabz
Тема: Re: Хвилинка «реклами» для нашого забудовника Вт 17 Лист 2015, 17:02
[quote="tommy_"] В мене не так - в довідці від ффб вказано сумму, майже вдвічі нижчу, ніж я заплатив, і проплачену за більш ніж півроку раніше.[/quote]
А в мене різниця в суммах майже 70% і оплата в один і той же день. Отака пєчалька((([/quote]
сумма оплаты первичного доверителя составляет 30% от суммы которую уплатили вы?
Vladmyr
Повідомлень : 5 Репутація : 1 Дата реєстрації : 11.10.2015 Звідки : Киев
Тема: Re: Хвилинка «реклами» для нашого забудовника Вт 17 Лист 2015, 17:56
У мене різниця складала 50% від сплаченої мною суми і довіритель передав мені квитанцію сплачено ним в день підписання договору. На сьогоднішній день це складає 250$ за 1 кв.м
investor110
Повідомлень : 91 Репутація : 17 Дата реєстрації : 14.09.2015 Звідки : Kyiv
Тема: Re: Хвилинка «реклами» для нашого забудовника Ср 18 Лист 2015, 02:32
Ну что, кто еще не видел, спешу обрадовать и вторую очередь: ОСББ Метрологическая, 11-А и 11-Б З.Ы. Не пойму, как тут картинки вставлять. Ищите в реестре по юрлицу по запросу Метрологічна https://usr.minjust.gov.ua/ua/freesearch
lis Club Member
Тема: Re: Хвилинка «реклами» для нашого забудовника Ср 18 Лист 2015, 08:39
поздравляю, господа! в городе красные! капец. еще и доверенностей никто не подписывал и прав собственности не получал.... я фигею.... а в новостях распинаются про то, как офигенно борются с коррупцией и сажают. может антикоррупционщикам можно как-то кляузу по этому поводу накатать, чтобы заинтересовались?
tommy_ Club Member
Тема: Re: Хвилинка «реклами» для нашого забудовника Ср 18 Лист 2015, 09:52
vabz пише:
tommy_ пише:
В мене не так - в довідці від ффб вказано сумму, майже вдвічі нижчу, ніж я заплатив, і проплачену за більш ніж півроку раніше.
А в мене різниця в суммах майже 70% і оплата в один і той же день. Отака пєчалька(((
сумма оплаты первичного доверителя составляет 30% от суммы которую уплатили вы?[/quote]
Ну чтобы быть точной более менее, то 35%. Грубо говоря, если я заплатила почти 800k, то первичный - меньше чем почти 300k. Короче, возврат денег для меня вообще не вариант...
R2_D2
Тема: Re: Хвилинка «реклами» для нашого забудовника Ср 18 Лист 2015, 12:18
Хтось знає, хто така "ВОЗНА НАТАЛІЯ МИКОЛАЇВНА" ?
В юридичній особі (ОСББ) для будинку №6 саме вона вказана як "особа, яка обирається (призначається) до органу управління юридичної особи, уповноважена представляти юридичну особу у правовідносинах з третіми особами, або особа, яка має право вчиняти дії від імені юридичної особи без довіреності, у тому числі підписувати договори та дані про наявність обмежень щодо представництва від імені юридичної особи"
R2_D2
Тема: Re: Хвилинка «реклами» для нашого забудовника Ср 18 Лист 2015, 12:22
Чи можна якось дізнатись, що це за "СПІВВЛАСНИКИ БАГАТОКВАРТИРНОГО БУДИНКУ ЗГІДНО СПИСКУ", що вказані в "нашій" юр. особі?
Список же не додається до цієї інформації
drug123 Club Member
Тема: Re: Хвилинка «реклами» для нашого забудовника Ср 18 Лист 2015, 13:26
vabz пише:
tommy_ пише:
В мене не так - в довідці від ффб вказано сумму, майже вдвічі нижчу, ніж я заплатив, і проплачену за більш ніж півроку раніше.
сумма оплаты первичного доверителя составляет 30% от суммы которую уплатили вы?[/quote]
Vladmyr пише:
У мене різниця складала 50% від сплаченої мною суми і довіритель передав мені квитанцію сплачено ним в день підписання договору. На сьогоднішній день це складає 250$ за 1 кв.м
tommy_ пише:
vabz пише:
tommy_ пише:
сумма оплаты первичного доверителя составляет 30% от суммы которую уплатили вы?
Ну чтобы быть точной более менее, то 35%. Грубо говоря, если я заплатила почти 800k, то первичный - меньше чем почти 300k. Короче, возврат денег для меня вообще не вариант... [/quote]
Народ, щойно уважно перечитав договір в частині відкріплення об'єкту інвестування і відповідно оновив 5й пункт. Перечитайте, будь ласка. Як визначається ціна на день відкріплення і що заважає забудовнику заради цього урочистого моменту встановити будь-яку вартість квадратного метру - невідомо.
tommy_ Club Member
Тема: Re: Хвилинка «реклами» для нашого забудовника Ср 18 Лист 2015, 13:32
Виходить, що забудовник може сам вирішити, скільки грошей повернути, навіть по три копійки за метр?
drug123 Club Member
Тема: Re: Хвилинка «реклами» для нашого забудовника Ср 18 Лист 2015, 18:04
tommy_ пише:
Виходить, що забудовник може сам вирішити, скільки грошей повернути, навіть по три копійки за метр?
Світлано, шляхів для виключення можливості маніпуляцій бачу аж один - прокуратура по результатам. Ну, це якщо вони не отямляться.
investor110
Тема: Re: Хвилинка «реклами» для нашого забудовника Ср 18 Лист 2015, 19:15
Забудьте о прокуратуре, они больше не осуществляют общий надзор за соблюдением законов. Разве что они заяву сверху в ментовку перешлют. Все заявления теперь в полицию. А по нашему случаю еще ив АМКУ.
R2_D2
Тема: Re: Хвилинка «реклами» для нашого забудовника Ср 18 Лист 2015, 19:34
Тобто таки ніхто не знає, хто така Возна Наталія Миколаївна?
vabz
Тема: Re: Хвилинка «реклами» для нашого забудовника Ср 18 Лист 2015, 20:20
[quote="R2_D2"]Тобто таки ніхто не знає, хто така Возна Наталія Миколаївна? ;)[/quote]
Наверное нет :no:
А по поводу [quote="tommy_"] А в мене різниця в суммах майже 70% і оплата в один і той же день. Отака пєчалька((([/quote]
если я правильно понимаю, то получается, что сумма оплаты первичного доверителя "открыта" и в зависимости от напряженности ситуации, застройщик может ее занижать, дабы перекрыть свои риски. Чем больше волнения народа, тем ниже сумма в квитанции первичного доверителя... :scratch:
lis Club Member
Тема: Re: Хвилинка «реклами» для нашого забудовника Ср 18 Лист 2015, 20:39
R2_D2 пише:
нет, конечно
tommy_ Club Member
Тема: Re: Хвилинка «реклами» для нашого забудовника Ср 18 Лист 2015, 21:12
vabz пише:
R2_D2 пише:
Наверное нет
А по поводу
tommy_ пише:
если я правильно понимаю, то получается, что сумма оплаты первичного доверителя "открыта" и в зависимости от напряженности ситуации, застройщик может ее занижать, дабы перекрыть свои риски. Чем больше волнения народа, тем ниже сумма в квитанции первичного доверителя...
Конечно открыта. Вы ведь получаете на руки оригинал квитанции об уплате первичным и плюс в довидке про право набуття четко прописана сумма, которую уплатил первичный доверитель. А то что сумма гораздо меньше, так это нормальная практика застройщиков, которые хотят минимизировать свои налоги. Но я как-то не думала о варианте открепления объекта...
tommy_ Club Member
Тема: Re: Хвилинка «реклами» для нашого забудовника Ср 18 Лист 2015, 21:14
Не дописала, что все квитанции в один день проводятся, и первичного и нового покупателя. И тут уже меняй не хочу ((
drug123 Club Member
Тема: Re: Хвилинка «реклами» для нашого забудовника Ср 18 Лист 2015, 21:49
R2_D2 пише:
Співзасновниця ТОВ "КСМ-Груп" (інформація з ЄДР)
Chiw Club Member
Тема: Re: Хвилинка «реклами» для нашого забудовника Ср 18 Лист 2015, 22:15
https://youcontrol.com.ua Для поиска можно использовать и другие известные фамилии
drug123 Club Member
Тема: Re: Хвилинка «реклами» для нашого забудовника Ср 18 Лист 2015, 22:24
Chiw пише:
https://youcontrol.com.ua Для поиска можно использовать и другие известные фамилии
Вау, дякую!
Chiw Club Member
Тема: Re: Хвилинка «реклами» для нашого забудовника Ср 18 Лист 2015, 23:18
Здається щось вони там змінили, працювало декілька днів тому і без реєстрації. Щоб там не реєструватись, можна шукати наприклад так: гугл <=
R2_D2
Тема: Re: Хвилинка «реклами» для нашого забудовника Чт 19 Лист 2015, 12:16
drug123 пише:
R2_D2 пише:
Співзасновниця ТОВ "КСМ-Груп" (інформація з ЄДР)
О! Це вже щось Дякую за відповідь.
Тут, на іншому форумі, промайнула інформація від юриста Джерел про установчі збори ОСББ і якісь довіреності: "Приступить к созданию ОСМД можно будет только тогда, когда хотя бы половина жильцов дома получит документы о праве собственности. В доверенностях мы прописываем полномочия для участия в учредительном собрании ОСМД для того чтобы потом не бегать за людьми и не собирать у них подписи -- в протоколе о создании ОСМД можно будет расписаться вместо них на основании этой доверенности. не хотите передавать полномочия расписаться за вас на учредительном собрании -- не прописывайте их в доверенности."
Це якимось чином стосується нас, чи тільки першої черги?
Хотілось би також знати, наскільки законними є такі ОСББ, оформлені без власників. І чи можна буде впливати на діяльність/рішення таких ОСББ в майбутньому.
investor110
Тема: Re: Хвилинка «реклами» для нашого забудовника Чт 19 Лист 2015, 13:26
Если ОСББ зарегистрировано в реестре, то установчи сборы уже прошли, т.к. на основании протокола этого собрания о создании ОСББ с реестром проголосовавших собственников оно и создается. Если никто не в курсе об этом собрании, значит подписи собраны обманом для других целей, а прикреплены к протоколу, либо подделаны.
sydo Club Member
Тема: Re: Хвилинка «реклами» для нашого забудовника Чт 19 Лист 2015, 13:37
investor110 пише:
Если ОСББ зарегистрировано в реестре, то установчи сборы уже прошли, т.к. на основании протокола этого собрания о создании ОСББ с реестром проголосовавших собственников оно и создается. Если никто не в курсе об этом собрании, значит подписи собраны обманом для других целей, а прикреплены к протоколу, либо подделаны.
Это если знать, что те за кого там расписались не давали добро на это и такой доверенности. А так мы не знаем кто участвовал, и не можем оценить правомерность. Сплошные вопросы с этим.
R2_D2
Тема: Re: Хвилинка «реклами» для нашого забудовника Чт 19 Лист 2015, 13:59
sydo пише:
investor110 пише:
А так мы не знаем кто участвовал, и не можем оценить правомерность.
Оце ж і я про що.
Можливо дійсно хтось, хто вже отримав ключі і підписав договір, дав свою згоду на на проведення цих зборів і утворення ОСББ. Хотілось би знати чи були такі, і якщо так, то який відсоток цих людей.
metrolog Club Member
Повідомлень : 401 Репутація : 43 Дата реєстрації : 14.08.2015 Звідки : Киев
Тема: Re: Хвилинка «реклами» для нашого забудовника Чт 19 Лист 2015, 14:26
таких людей нет, а в 7 доме начали выдавать только одному подьезду
Спонсорований контент
Тема: Re: Хвилинка «реклами» для нашого забудовника