Шановні форумчани! Якщо Ви інвестор 2-ї черги, то після реєстрації рекомендую Вам "відмітитись" у топіку Знакомство с будущими соседями, після цього Ви будете додані до відповідної групи користувачів, що дозволить Вам отримувати доступ до тем, створених тільки для інвесторів. Сусідам 1-ї черги - сюди: Соседи 1-й очереди на форуме
Повідомлень : 623 Репутація : 86 Дата реєстрації : 12.05.2015 Звідки : Київ
Тема: Освещение Ср 30 Вер 2015, 16:10
Выбираю электрофурнитуру я остановился на выключателях с подсветкой. Как говорится "стильно, модно, молодежно", но не тут то было. Как оказалось при наличии подклечнной энергосберегающей или LED-лампочки в связке с выключателем с посветкой, лапочка мигает в выключенном состоянии. Узнал я о это случайно, от коллеги по работе. Погуглив нашел причину сего полтергейста.
Если кому интересно вот ссылка на статью с описанием почему так происходит: НАЖМИ МЕНЯ
Играться не хочу после покупки, а лед-лампы или энергосберегающие ставить планирую, поэтому мой выбор теперь - выключатели без подсветки.
Тема: Re: Освещение Ср 30 Вер 2015, 17:50
У нас включатели/выключатели с подсветкой. В туалете и ванной мы поставили энергосберегающие лампочки фирмы MAXUS и ничего не моргает. Хотя о вышеописанном моменте не знали. Правда в комнатах еще обычные лампочки висят.
Chiw Club Member
Тема: Re: Освещение Ср 30 Вер 2015, 18:59
У знакомых такие выключатели в паре с led лампоками глючат
vasya_k Club Member
Тема: Re: Освещение Ср 30 Вер 2015, 23:18
Думаю доцільно буде написати мої думки по поводу світлодіодних ламп у цій темі. Спершу необхідно визначитися з оптичними та електричними параметрами, які характеризують любий освітлюваний пристрій побудований на світлодіодах. Оптичні параметри: Світловий потік (Лм)- цей параметр визначає яскравість лампи так для прикладу 100Вт ламп розжарювання він складає 1100 Лм. Даний параметр перевірити на око неможливо при купівлі лампи, тому рекомендую вибирати бренди такі як Osram, Cree. Колірна температура світла - це відтінок білого світла(якщо не по науковому), тобто більш синій > 4500 К близький до денного або теплий < 3500 К з жовтим відтінком, 3500-4500 К нейтральний . В житлових кімнатах рекомендую теплі відтінки, хоча існують люди в яких від теплих болять очі, тому тут вибирайте на свій смак. Індекс кольоропередачі - параметр характеризує відтворення кольорів. На даний час оптимальне значення більше 80. У денного світла цей параметр відповідно майже 100. Його зазвичай виробники не вказую, тому рекомендую в магазин для дівчат брати з собою гарну яскраво червону помаду а для чоловіків дівчат у яких є така помада Якщо колір помади не змінюється при освітленні світлодіодною лампою, то можна сказати, що індекс кольоропередачі в нормі. Пульсація світлового потоку- це коефіцієнт, який показує глибину зміни світлового потоку в часі на частотах до 300Гц, яку наше око не бачить. Зате в магазині даний параметр можна підглянути за допомогою фотоапарата. Якщо навести його на джерело світла і спостерігати полоси, то я таку лампу до придбання не рекомендую. В лампах без пульсацій зображення чітке! Електричні параметри: Споживана потужність - думаю даний параметр говорить сам за себе. Коефіцієнт потужності- характеризує частку енергії від загальної, яка іде в споживану потужність, високим вважається більше 0,9. Даний параметр в магазині Ви перевірити не зможете Отож будьте уважні зараз на ринку дуже багато приладів з відверто вульгарними параметрами, які будуть шкодити Вашому здоров'ю.
Hawker Admin
Тема: Re: Освещение Ср 30 Вер 2015, 23:30
vasya_k пише:
Думаю доцільно буде написати мої думки по поводу світлодіодних ламп у цій темі.
Спасибо, полезно. Часть этой информации мне была известна, но и повторить лишним не будет!)
Hawker Admin
Тема: Re: Освещение Чт 14 Січ 2016, 14:50
Просто оставлю полезную картинку:
olya7
Тема: Re: Освещение Чт 21 Черв 2018, 14:28
Я бы посоветовала нанять хорошего электрика, например http://uslugi-elektrika.kiev.ua