Вітаю!
Темою багато цікавляться, тож вирішив звести все в один пост, щоб люди знали як відбувається і що потрібно.
По-порядку.
Я міняв реєстрацію з Солом'янського р-ну на відповідно наш новий - Голосіївський.
Для початку (до походу у ЦНАП -
тут і далі: Центр Надання Адміністративних Послуг) усім чоловікам потрібно змінити місце обліку у військкоматі. Спочатку ідете до "старого" військкомату з військовим квитком і на місці пишете заяву про зміну місця реєстрації з вказанням старої на нової адреси, і отримуєте печатку у війсковий квиток про "Зняття з обліку у *** війскоматі" з такої то дати (на момент написання заяви) і маєте
7 днів на те, щоб стати на облік у війсккоматі Голосіївського р-ну, він знаходиться за адресою вул. Велика Васильківська, 104А (недалеко від Палацу Україна). Там черговий Вас відправляє у потрібний кабінет, де від Вас вимагають, окрім написання заяви про "Взяття на облік..." копії
усіх сторінок з будь-якими відмітками паспорту та військового квитка, звичайно оригінали повинні також бути з собой. Тому рекомендую копії зробити задалегіть. (Якщо немає де зробити копії - то поруч є Фотосалон "Ексар", вул. Велика Васильківська, 108, де можна зробити копії. Також, з іншої сторони будівлі військкомату є об'ява "ксерокс" з номером телефону, але коли я там був - то було зачинено, а за вказаним телефоном мені сказали "Да, но у нас абєд, пріходітє через 2 часа".
Приймальні години у Голосіївському РВК: вівторок та четвер, 9-00 - 13-00
Після цього все несказанно спрощується і далі можна відчути
#покращення і
#рішучіреформи особисто на собі. Далі нам потрібно у ЦНАП, що знаходиться у Голосіївськії РДА, за адресою: пр-т Голосіївський,42, це біля автовокзалу та бібліотеки ім. Вернадського.
Я заздалегідь скористався можливістю електронної черги та записався у чергу онлайн (тут: http://ac.dozvil-kiev.gov.ua/Equeue/Register), рекомендую роздрукувати "номерок" черги про всяк випадок. До самого ЦНАП теж варто їхати підготовленним: копії усіх сторінок паспорту, свідоцтва та витягу про право власності, військового квитка, якщо прописуєте і дітей, то також додайте копії та оригінали свідоцтва про народження на візміть с собою дружину\чоловіка (якщо він\вона не прописується тут, а дитина - так, то потрібна "згода" і підпис тут на місці). Якщо копії зробити не було де - тут на місці можна. На першому поверсі на "ресепшні" візміть та заповніть заздалегідь (щоб потім не марнити свій і спеціаліста час) бланки заяв на зміну місця реєстрації (за необхідністю: на "виписку" зі старого місця, на "вписку" у нове, на "вписку" дитині і т.і.) це все робиться тут, в одному місці, за старим місцем реєстрації їхати
не потрібно. Також одразу при вході можете сплатити держмито, за послуги, які будете тут отримувати, та візміть квитанції з терміналу про сплату і надайте їх спеціалісту разом з заявами. Після проходження процедури збору підписів та "сдачі" паспорту - отримуєте "корєшок", з яким прийдете через декілька днів за своїм паспортом з новою печаткою про реєстрацію.
Бінго! Ласкаво просимо "на район"